Cookies med sjokoladebiter

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader varmluft. Pisk smør og sukker hvitt i 5 minutter. Tilsett egg, ett av gangen.
-
Trinn 2
Bland hvetemel, vaniljesukker, natron og salt, og bland i smøret. Del deigen i to like deler. Bland den ene delen med melkesjokoladebiter, den skal være lys i fargen. Bland den andre halvdelen med kakao og hakket mørk sjokolade. Rull en pølse med ca. 3 cm i diameter av hver deig.
-
Trinn 3
Legg pølsene oppå hverandre og rull sammen til en rund deig, ca. 5 cm i diameter. Oppbevar deigen kaldt i kjøleskap i 20 minutter.
-
Trinn 4
Skjær 1 cm skiver av deigen, legg på bakepapir på et stekebrett. Stek i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar i kakeboks.
Oppskriften gir ca. 30 cookies.
TIPS
Cookiene er aller best etter 2–3 dager, for da er de litt seige i konsistensen.