Sarah Bernard kake

Mandelelskernes favorittkake! Sarah Bernard kake er en enkel og god julekake. Lag den i en langpanne og del opp i mindre biter for å få småkaker til juleselskapet.
Antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm 4 dl fløte og mørk sjokolade til kokepunktet. Sett kjølig i noen timer eller over natten. Når sjokoladekreme er avkjølt piskes 2 dl fløte til krem, og blandes i.
-
Trinn 2
Mal mandlene, bland med melis og kna inn eggehvitene. Press deigen utover en liten bakepapirkledd langpanne ca. 20x30cm.
-
Trinn 3
Stek på 210°C i ca. 13 minutter. Pisk 2 dl kremfløte og bland i sjokoladekremen. Fordel den utover avkjølt mandelbunn. Deles i ruter.
TIPS!
Kaken oppbevares best i fryser.
Prøv også