Hjemmelagde havreflarn | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Hjemmelagde havreflarn

4.3 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
304 planlagt
Hjemmelagde havreflarn
Her får du oppskriften på sprø, deilige havreflarn. Enkle å lage og perfekte som et av de syv slag til jul. Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang, disse blir raskt spist opp!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

100 gr
Lettkokte havregryn
1 stk
Egg
75 gr
Smør
125 gr
Sukker
1 ts
Bakepulver
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 grader. Pisk egg og sukker luftig.

Trinn 2

Smelt smør og bland med havregryn, salt og bakepulver.

Trinn 3

Med to teskjeer legger du klatter av røre på et stekebrett med bakepapir. De flyter utover når de stekes, så husk god avstand mellom klattene.

Trinn 4

Stek kakene i ca. 5 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist.

TIPS!

Oppbevares i lufttett kakeboks. Ønsker du ekstra søte havreflarn, kan du legge dem sammen to og to med smeltet sjokolade mellom.