Hjemmelagde havreflarn
Her får du oppskriften på sprø, deilige havreflarn. Enkle å lage og perfekte som et av de syv slag til jul. Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang, disse blir raskt spist opp!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader. Pisk egg og sukker luftig.
-
Trinn 2
Smelt smør og bland med havregryn, salt og bakepulver.
-
Trinn 3
Med to teskjeer legger du klatter av røre på et stekebrett med bakepapir. De flyter utover når de stekes, så husk god avstand mellom klattene.
-
Trinn 4
Stek kakene i ca. 5 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist.
TIPS!
Oppbevares i lufttett kakeboks. Ønsker du ekstra søte havreflarn, kan du legge dem sammen to og to med smeltet sjokolade mellom.
Prøv også