Enkel iskake med bær og marsipan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Kaker Enkel iskake med bær og marsipan

Enkel iskake med bær og marsipan

5.0 i snitt
Enkel iskake med bær og marsipan
Denne iskaken lager du lynraskt! Med kun en håndfull ingredienser, er denne både rimelig og enkel å slenge sammen før en festlig anledning.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 l
Vaniljeis
200 gr
Bringebær
2 stk
Gullbrød (marsipansjokolade)
2 neve
Friske bær til pynt

Bunn

200 gr
Digestive kjeks
75 gr
Smeltet smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ta ut isboksen og vent til den er myk, men ikke smeltet. Brekk kjeks i biter, ha i en blender og kjør fint. Bland inn smeltet smør. Kle en vanlig rund kakeform med bakepapir og hell kjeksmassen i formen. Trykk massen godt på plass i alle kanter og sørg for å gjøre den jevn. Sett kjølig.

  2. Trinn 2

    Mos bær med en gaffel. Det er deilig med litt større biter bær også, så det trenger ikke være finmost. Ha iskrem i en kjøkkenmaskin og bruk k-krok til å blende. Bruk en slikkepott og vend inn de moste bærene.

  3. Trinn 3

    Ha ismassen over i kakeformen, oppå kjeksbunnen. Skjær marsipanbrødet i 2 cm tykke skiver. Stikk marsipanbiter ned i ismassen. Dekk til iskaken og sett den i fryseren natten over eller til den stivner. Pynt med friske bringebær ved servering.

LAGET AV

Helle Øder Valebrokk

I samarbeid med matskribent og kokebokforfatter Helle Øder Valebrokk får du enkle og gode hverdagsoppskrifter for hele familien.