Enkel iskake med bær og marsipan
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ta ut isboksen og vent til den er myk, men ikke smeltet. Brekk kjeks i biter, ha i en blender og kjør fint. Bland inn smeltet smør. Kle en vanlig rund kakeform med bakepapir og hell kjeksmassen i formen. Trykk massen godt på plass i alle kanter og sørg for å gjøre den jevn. Sett kjølig.
-
Trinn 2
Mos bær med en gaffel. Det er deilig med litt større biter bær også, så det trenger ikke være finmost. Ha iskrem i en kjøkkenmaskin og bruk k-krok til å blende. Bruk en slikkepott og vend inn de moste bærene.
-
Trinn 3
Ha ismassen over i kakeformen, oppå kjeksbunnen. Skjær marsipanbrødet i 2 cm tykke skiver. Stikk marsipanbiter ned i ismassen. Dekk til iskaken og sett den i fryseren natten over eller til den stivner. Pynt med friske bringebær ved servering.