Slidersbrød

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finn frem en bakebolle og bruk kjøkkenmaskin eller muskelkraft. Bland melk med lunkent vann.Bland gjæren ut i væsken. Tilsett sukker. Smelt smør. Ha egget i gjærmelken og bland godt mens du sper med smeltet smør. Tilsett mel og salt, og elt sammen. Dekk deigen med plast og sett den til heving på lunt sted til deigen har doblet seg i størrelse, ca. 45 minutter.
-
Trinn 2
Smør et muffinsbrett eller muffinsformer. Sett ovnen på 200 grader varmluft. Del deigen i 18 emner og trill boller. Ha dem i muffinsbrettet eller -formene. Dekk brettet eller formene med plast og sett til heving i ca. 15 minutter. Pisk sammen egget og pensle bollene. Strø over sesamfrø. Sett midt i ovnen og stek i ca. 14-16 minutter. Ta brødene ut av formene og sett på rist.