Grillet taco med svin og chipotlerømme

Prøv en vri på den klassiske tacoen ved å grille ingrediensene først. Enkel å lage og toppet med deilig ananas, tomatsalsa og chipotlerømme.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Chipotlerømme: Finhakk hvitløk og bland alle ingrediensene til chipotlerømmen.
Trinn 2
Tomatsalsa: Kutt tomat og rødløk i små terninger. Finhakk chili og hvitløk. Bland ingrediensene, og tilsett saften av én lime og koriander. Smak til med salt.
Trinn 3
Skjær bort skallet på ananasen og kutt i tykke skiver. Pensle med olje, salt, spisskummen og chiliflak. Grill i 3–4 minutter på hver side, til ananasen er mør og saftig.
Trinn 4
Krydre svinekjøttet med salt, pepper og litt olje. Grill på sterk varme et par minutter på hver side.
Trinn 5
Grill tortillalefsene rett på grillen, ca. 30 sekunder på hver side.
Trinn 6
Fyll lefsene med grillet svinekjøtt, grillet ananas, tomatsalsa og chipotlerømme.
TIPS!
Du kan gjerne bruke hjemmelaget tacokrydder på ananasen, eller bruke ferdig kryddermiks hvis du vil det.