Julesalat med ribbe og ostekrem

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland vasket grønnkål med olivenolje og eddik, og legg på et salatfat. Bland salaten over grønnkålen. Varm det stekte ribbekjøttet, eller annet kjøtt, i smør og krydre med salt og pepper. Strø ribbekjøttet over salaten.
-
Trinn 2
Ferskostkrem: Bland sammen alle ingrediensene til en smakfull krem. Legg skjeer med ferskostkrem på salaten.
-
Trinn 3
Marinert gulrot med ristede hasselnøtter: Grovhakk hasselnøtter og bak de lysebrune i stekeovnen ved 200 grader varmluft i ca. 5 minutter. Skrell gulrøttene og skjær lange strimler med grønnsaksskreller eller ostehøvel. Bland gulrotstrimlene med mandarinsaft, olivenolje, salt pepper og ristede hasselnøtter. Dander i salaten.
Tips!
Du kan bytte ut ribbe med andre julerester, som kalkun, røkelaks, pinnekjøtt eller skalldyr.