Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Indisk linsesuppe med kylling

Indisk linsesuppe med kylling

3.8 i snitt
Indisk linsesuppe med kylling

Chili, hvitløk og ingefær sørger for smaksfutt i denne suppen. Kan gjerne lages uten kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Eple
2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili rød
1 ss
Ingefær
2 ss
Sitronsaft
1 ss
Rød currypasta
2 terning
Grønnsaksbuljong
2 boks
Linser røde
400 gr
Strimlet kyllingfilet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fres linser i solsikkeolje med finhakket løk, eple, hvitløk og chili. Tilsett karri og fortsett fresingen i to minutter på svak varme.

  2. Trinn 2

    Tilsett vann og grønnsaksbuljongterninger og kok i 10 minutter. Smak til suppen med finrevet ingefær, salt, pepper og sitronsaft.

  3. Trinn 3

    Kok opp, tilsett stekte kyllingstrimler og server!

Tips!

Du kan gjerne lage denne suppen vegetarisk ved å utelate kylling. Bruk gjerne frisk sopp istedenfor kjøtt og dryss suppen med masse frisk koriander ved serving.