Ciabatta med kyllingstuing
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm ovnen til 220 grader varmluft.
-
Trinn 2
Del rått eller stekt kyllingkjøtt i 1 cm terninger. Fres det i olivenolje med hakket løk og hvitløk i 2 minutter. Tilsett urter, hakkede tomater, salt og pepper og kok i 3 minutter til stuingen tykner.
-
Trinn 3
Del de halvstekte ciabattaene på langs og press brødinnmaten på det nederste delen sammen til en renne som stuingen skal ligge i. Fyll i stuing og legg osteskiver på toppen.
-
Trinn 4
Sett både fylt bunn og ciabattatopp på et stekebrett og stek i 10 minutter til osten har smeltet.
-
Trinn 5
Dekk den andre halvdelen av ciabattaen med avokadoskiver og server med litt frisk salat.
Tips: Bruk gjerne annet type kjøtt om du har rester.