Ciabatta med kyllingstuing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Ciabatta med kyllingstuing

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Ciabatta med kyllingstuing
Lag deilig restemat av ciabatta med kjøttrestene fra gårsdagens middag. En enkel og god oppskrift som passer både til lunsj og middag.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Ciabatta, halvstekt
300 gr
Kyllingfilet, rå eller stekt
2 ss
Olivenolje
1 dl
Løk, hakket
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Rød chili, hakket
1 ts
Timian, eller rosmarin
0.5 boks
Hakkede tomater
0 klype
Salt og pepper
4 skive
Gulost
2 stk
Avokado

Slik gjør du

Trinn 1

Varm ovnen til 220 grader varmluft.

Trinn 2

Del rått eller stekt kyllingkjøtt i 1 cm terninger. Fres det i olivenolje med hakket løk og hvitløk i 2 minutter. Tilsett urter, hakkede tomater, salt og pepper og kok i 3 minutter til stuingen tykner. 

Trinn 3

Del de halvstekte ciabattaene på langs og press brødinnmaten på det nederste delen sammen til en renne som stuingen skal ligge i. Fyll i stuing og legg osteskiver på toppen. 

Trinn 4

Sett både fylt bunn og ciabattatopp på et stekebrett og stek i 10 minutter til osten har smeltet.

Trinn 5

Dekk den andre halvdelen av ciabattaen med avokadoskiver og server med litt frisk salat.  

 

Tips: Bruk gjerne annet type kjøtt om du har rester.