Ciabatta med kyllingstuing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Ciabatta med kyllingstuing

4.8 i snitt
Ciabatta med kyllingstuing
Lag deilig restemat av ciabatta med kjøttrestene fra gårsdagens middag. En enkel og god oppskrift som passer både til lunsj og middag.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Ciabatta, halvstekt
300 gr
Kyllingfilet, rå eller stekt
2 ss
Olivenolje
1 dl
Løk, hakket
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Rød chili, hakket
1 ts
Timian, eller rosmarin
0.5 boks
Hakkede tomater
0 klype
Salt og pepper
4 skive
Gulost
2 stk
Avokado

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm ovnen til 220 grader varmluft.

  2. Trinn 2

    Del rått eller stekt kyllingkjøtt i 1 cm terninger. Fres det i olivenolje med hakket løk og hvitløk i 2 minutter. Tilsett urter, hakkede tomater, salt og pepper og kok i 3 minutter til stuingen tykner. 

  3. Trinn 3

    Del de halvstekte ciabattaene på langs og press brødinnmaten på det nederste delen sammen til en renne som stuingen skal ligge i. Fyll i stuing og legg osteskiver på toppen. 

  4. Trinn 4

    Sett både fylt bunn og ciabattatopp på et stekebrett og stek i 10 minutter til osten har smeltet.

  5. Trinn 5

    Dekk den andre halvdelen av ciabattaen med avokadoskiver og server med litt frisk salat.  

     

    Tips: Bruk gjerne annet type kjøtt om du har rester.