Grillet ndujapølse med bakt tomat og fetaostkrem | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Grillet ndujapølse med bakt tomat og fetaostkrem

Grillet ndujapølse med bakt tomat og fetaostkrem

5.0 i snitt
Grillet ndujapølse med bakt tomat og fetaostkrem
Ndujapølse er en spicy pølse fra Italia - her med grillede tomater og en frisk fetaostkrem. Kan det bli bedre?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 stk
Ndujapølser
6 stk
Pølsebrød
250 gr
Cherrytomater, delt i to
1 ss
Olivenolje
1 stk
Hvitløksfedd, finhakket
1 klype
Salt og pepper
0.5 stk
Rødløk, finhakket
1 neve
Persille, hakket
1 neve
Basilikum, hakket
0.5 stk
Sitron, saften
75 gr
Fetaost
2 ss
Rømme

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Rør godt sammen rømme og fetaost (eller kjør det sammen med en stavmikser), smak det til med salt, godt med nykvernet sort pepper og noen dråper sitronsaft.

  2. Trinn 2

    Legg de delte tomatene i en grillform eller lignende. Dryss over olivenolje, 1 ss sitronsaft, hvitløk, salt og pepper. Bak dem på grillen på middels varme i 10-15 minutter, gjerne med lokket på.
    Ta av tomatene av grillen og vend inn hakket persille, rødløk og basilikum.

  3. Trinn 3

    Grill pølsene på middels varme på grillen (kan også pannestekes).
    Snu pølsene ofte til de har fått fin grillskorpe og er gjennomvarme.

  4. Trinn 4

    Varm pølsebrødet lett på grillen. Legg ndujaipølse i brødet og topp med tomater og fetaostkrem.