Grillet ndujapølse med bakt tomat og fetaostkrem
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rør godt sammen rømme og fetaost (eller kjør det sammen med en stavmikser), smak det til med salt, godt med nykvernet sort pepper og noen dråper sitronsaft.
-
Trinn 2
Legg de delte tomatene i en grillform eller lignende. Dryss over olivenolje, 1 ss sitronsaft, hvitløk, salt og pepper. Bak dem på grillen på middels varme i 10-15 minutter, gjerne med lokket på.
Ta av tomatene av grillen og vend inn hakket persille, rødløk og basilikum. -
Trinn 3
Grill pølsene på middels varme på grillen (kan også pannestekes).
Snu pølsene ofte til de har fått fin grillskorpe og er gjennomvarme. -
Trinn 4
Varm pølsebrødet lett på grillen. Legg ndujaipølse i brødet og topp med tomater og fetaostkrem.