Pære- og druetopping | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Frukt Pære- og druetopping

Pære- og druetopping

Ingen vurderinger
Pære- og druetopping
Denne toppingen med pærer og druer passer perfekt til havregrynsgrøt og yoghurt. Prøv den også til kesam eller vaniljeis. Den holder en uke i kjøleskap.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 stk
Pærer (gjerne modne)
0.5 stk
Lime (saften)
1 dl
Appelsinjuice
100 gr
Druer
1 dl
Gresskarkjerner

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell pærene og del i fire på langs. Skjær bort kjernehuset og del i terninger.

  2. Trinn 2

    Ha i en kjele med limesaft og appelsinjuice. Kok opp under lokk og la småputre i ca. 5 minutter. Mos innholdet i kjelen med en visp eller slikkepott til en chunky masse. Avkjøl.

  3. Trinn 3

    Ha i druer og godt med gresskarkjerner når blandingen er avkjølt.

  4. Trinn 4

    Serveres til granola, havregrynsgrøt, vaniljekesam, is, yoghurt eller kefir.

Oppbevaring:

Kan oppbevares i kjøleskap i ca. en uke.