Pære- og druetopping
Denne toppingen med pærer og druer passer perfekt til havregrynsgrøt og yoghurt. Prøv den også til kesam eller vaniljeis. Den holder en uke i kjøleskap.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell pærene og del i fire på langs. Skjær bort kjernehuset og del i terninger.
-
Trinn 2
Ha i en kjele med limesaft og appelsinjuice. Kok opp under lokk og la småputre i ca. 5 minutter. Mos innholdet i kjelen med en visp eller slikkepott til en chunky masse. Avkjøl.
-
Trinn 3
Ha i druer og godt med gresskarkjerner når blandingen er avkjølt.
-
Trinn 4
Serveres til granola, havregrynsgrøt, vaniljekesam, is, yoghurt eller kefir.
Oppbevaring:
Kan oppbevares i kjøleskap i ca. en uke.