Pære- og druetopping

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
Pære- og druetopping
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne toppingen med pærer og druer passer perfekt til havregrynsgrøt og yoghurt. Prøv den også til kesam eller vaniljeis. Den holder en uke i kjøleskap.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Pærer (gjerne modne)
0.5 stk
Lime (saften)
1 dl
Appelsinjuice
100 g
Druer
1 dl
Gresskarkjerner

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell pærene og del i fire på langs. Skjær bort kjernehuset og del i terninger.

Trinn 2

Ha i en kjele med limesaft og appelsinjuice. Kok opp under lokk og la småputre i ca. 5 minutter. Mos innholdet i kjelen med en visp eller slikkepott til en chunky masse. Avkjøl.

Trinn 3

Ha i druer og godt med gresskarkjerner når blandingen er avkjølt.

Trinn 4

Serveres til granola, havregrynsgrøt, vaniljekesam, is, yoghurt eller kefir.

Oppbevaring:

Kan oppbevares i kjøleskap i ca. en uke.

Prøv også