Migas – meksikansk frokost
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha tortillachips i en stekepanne på middels varme. Brekk dem i litt mindre biter med en tresleiv. Tilsett smøret og fordel det i bunnen av pannen.
Pisk sammen eggene med en skvett kaldt vann. Hell det i pannen. Ha på litt salt og nykvernet pepper og vent i ca. 30 sekunder til egget stivner litt rundt kanten av pannen.
Bland forsiktig til eggerøre. Ikke stek for lenge slik at eggerøren blir tørr. Hell Migas over på et serveringsfat, topp med hakket rødløk, reddik i tynne skiver og hakket frisk koriander.
-
Trinn 2
Salsa: Del tomatene i to og klem ut frø og saft. Finhakk sjalottløk, tomat, agurk og chili. Ha det i en liten bolle og bland forsiktig sammen. Tilsett hakket koriander, solsikkeolje og presset lime. Smak til med salt.
-
Trinn 3
Server med avokado i skiver og salsa.