Krumkaker med multekrem

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Krumkaker: Pisk egg og sukker til eggedosis.
-
Trinn 2
Smelt smøret og bland det i eggedosisen. Sikt melet og vend det godt inn i røren. Stek krumkaker i krumkakejern til de er lysebrune. Etter hvert som de blir ferdigstekt legges krumkakene i en tekopp slik at de blir formet til skåler. Krumkakene avkjøles og oppbevares i i tett boks med lokk.
-
Trinn 3
Plukk ut de peneste multene og spar dem til pynt. Bland resten av multene med sukker og rør til sukkeret er oppløst.
-
Trinn 4
Lettpisk fløten med frøene fra en vaniljestang og melis. Vend multesyltetøyet inn i kremen og pynt med pene multer og strimlet sitronmelisse.
Tips
Du kan også bruke ferdig multesyltetøy. Dropp i så fall sukkeret når du lager kremen.