Krumkakeskåler | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Krumkakeskåler

Krumkakeskåler

3.0 i snitt
Krumkakeskåler
Krumkaker er fast tilbehør til multekrem, men kan også inngå som en av ”de sju sortene”. Husk kardemomme!

Antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Krumkaker

2 stk
Egg
100 gr
Sukker
100 gr
Hvetemel
150 gr
Smør
2 ss
Smør til pensling av krumkakejernet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Pisk egg og sukker til eggedosis.

  2. Trinn 2

    Smelt smøret og bland det i eggedosisen. Sikt melet og vend det godt inn i røren.

  3. Trinn 3

    Stek krumkakene i krumkakejern til de er lysebrune og legg dem over en tekopp slik at de blir formet som en skål. Eller lag en tradisjonell variant med kromkakejern. Krumkakene avkjøles i skålen og oppbevares i en tett boks.