Hjemmelaget grissini

Grissini er tynne italienske brødpinner som egner seg perfekt til suppe eller som snacks mens du venter. Superenkelt å lage!
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Ha mel, salt, tørrgjær, revet parmesan, romtemperert smør og melk i en kjøkkenmaskin. Kjør på middels hastighet og elt deigen i 10 minutter. Fordel deigen til emner på størrelse med en eggeplomme. Rull med hendene til lange, tynne staver.
Trinn 2
Legg grissini på bakepapir på en stekeplate. Dekk over med plastfolie og la dem heve i 15 minutter.
Trinn 3
Forvarm ovnen til 200° C. Fjern plastfolien og stek på midterste rille i ca. 15 minutter til de er gylne. Pensle eller spray med vann og dryss med frø.
TIPS
Rull grissiene i sesam- eller valmuefrø, friske, hakkede urter eller tørket timian og finhakket hvitløk før de settes til heving.