Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Boller Kanelbolle-pinsa

Kanelbolle-pinsa

3.5 i snitt
Kanelbolle-pinsa
Uansett om det er snacks eller dessert så er dette en smaksbombe som er farlig enkel å lage. Server med nøttesjoko og du er garantert stående applaus!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Pinsa
60 gr
Smør
4 ss
Sukker
2 ts
Kanel
1 dl
Sjokopålegg

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett stekeovnen på 200 grader med over- og undervarme. Smelt smøret og pensle på pinsaene. Dryss på sukker og kanel. Stek midt i ovnen i 10-15 minutter. Del pinsaen i biter.

  2. Trinn 2

    Sett glasset med sjokopålegg i en gryte med vann og kok opp slik at sjokopålegget smelter. Server kanelbolle-pinsa med smeltet sjokopålegg.