Pannekakespaghetti
Når de gode, gamle pannekakene krysses med vår kjærlighet til pasta, ja, da får du denne gøyale retten. Pannekakespaghetti er en annerledes og morsom måte å spise pannekaker på. Anbefales!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Se dette innlegget på InstagramPisk halvparten av melken og alt melet til en klumpefri røre.
-
Trinn 2
Rør inn den resterende melken før du blander inn resten av ingrediensene. La røra svelle i 15 min.
-
Trinn 3
Hell røra i en spruteflaske, ha litt smør i en panne på medium varme og skvis ut røra i en spiral.
-
Trinn 4
Når røra er tørr på toppen setter du stekespaden i midten av spiralen og snurrer den sammen.
-
Trinn 5
Server pannekakespagettien med friske bær og et dryss med melis.
Tips!
Det er lurt å oppbevare pannekakespagettien under lokk eller et kjøkkenhåndkle når den er ferdig stekt. Da holder den seg myk.