Grillspyd med kylling med mangosalsa | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Klubber og vinger Grillspyd med kylling med mangosalsa

Grillspyd med kylling med mangosalsa

3.8 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
29 ingredienser
Grillspyd med kylling med mangosalsa
Den nye fredagskosen? Her er det virkelig full kyllingpakke med masse gode smaker. Og deilige dipper topper det hele.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllingspyd

300 gr
Grillede kyllingvinger
300 gr
Kyllingwienerpølse
2 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
8 stk
Grillspyd
300 gr
Grillet kyllinglårfilet
2 ss
Olivenolje

Mangosalsa med ingefær og koriander

1 stk
Moden mango
1 ss
Mangochutney
1 ss
Hakket frisk koriander
1 ts
Revet ingefær
1 ss
Limesaft

Guacamoledipp

2 stk
Avokado
1 stk
Tomat i terninger
2 stk
Vårløk i skiver
2 ss
Limesaft
1 fedd
Hvitløk, hakket
1 ss
Chili, hakket
1 dl
Koriander, frisk og hakket
1 dl
Creme fraiche eller rømme
0.5 ts
Salt

Urtedipp

1.5 dl
Creme fraiche
0.2 stk
Løk, finhakket
2 ss
Persile
1 dl
Sylteagurk, finhakket
1 klype
Salt
2 ss
Kapers, finhakket
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en ovn til 230 °C varmluft. Del pølsene og de grillede kyllinglårfileten i 16 biter. Del paprika, løk og squashen i biter. Tre grillede kyllingvinger, pølser, kyllinglårfilet, paprika, løk og squashbiter på grillspydene. Pensle med olivenolje.

Trinn 2

Stek grillspydene i ovnen på 230 °C varmluft i 10 minutter og server med salat, brød, potetchips og 3 dipper.

Trinn 3

Mangosalsa med ingefær og koriander: Skrell frukten og kutt fruktkjøttet i små terninger. Bland sammen med mangochutney, gjerne av den litt sterke typen. Smak til med hakket koriander, revet ingefær og limesaft. Serveres kald som tilbehør til kjøttet

Trinn 4

Guacamoledipp: Del avokadoen og skrap ut fruktkjøttet i en blandebolle. Ha i alle de andre ingrediensene og pisk rundt til en jevn fin guacamole.

Trinn 5

Bland alle ingrediensene til en smakfull urtedipp.