Grillspyd med kylling med mangosalsa
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm en ovn til 230 °C varmluft. Del pølsene og de grillede kyllinglårfileten i 16 biter. Del paprika, løk og squashen i biter. Tre grillede kyllingvinger, pølser, kyllinglårfilet, paprika, løk og squashbiter på grillspydene. Pensle med olivenolje.
-
Trinn 2
Stek grillspydene i ovnen på 230 °C varmluft i 10 minutter og server med salat, brød, potetchips og 3 dipper.
-
Trinn 3
Mangosalsa med ingefær og koriander: Skrell frukten og kutt fruktkjøttet i små terninger. Bland sammen med mangochutney, gjerne av den litt sterke typen. Smak til med hakket koriander, revet ingefær og limesaft. Serveres kald som tilbehør til kjøttet
-
Trinn 4
Guacamoledipp: Del avokadoen og skrap ut fruktkjøttet i en blandebolle. Ha i alle de andre ingrediensene og pisk rundt til en jevn fin guacamole.
-
Trinn 5
Bland alle ingrediensene til en smakfull urtedipp.