Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Sommergrønnsaker med balsamico

Sommergrønnsaker med balsamico

Ingen vurderinger
Sommergrønnsaker med balsamico
Leter du etter en rask, sunn og smakfull vegetarrett som passer perfekt til både hverdagsmiddag og sommerens grillkvelder? Disse sommergrønnsakene med balsamico er et friskt og fargerikt innslag på bordet – like gode alene som tilbehør til grillmat. Perfekt når du får gjester, trenger et kjapt middagstips eller bare vil ha noe ekstra godt til kos.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Sukkererter
1 stk
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
1 pk
Cherrytomater
2 ss
Extra Virgin Olivenolje REMA 1000
1 klype
Salt og pepper

Dressing

3 ss
Extra Virgin Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del paprika i store biter. Skjær brokkolien i buketter og skjær stilken i biter. Legg grønnsakene i en grillkurv eller i en ildfast form sammen med sukkererter og cherrytomater. Hell 2 ss olivenolje over og bland godt med grønnsakene. Krydre med salt og pepper og legg grønnsakene på grillen eller sett dem midt i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft. La stå i ca. 15 minutter eller til grønnsakene er møre. På grillen bør man riste på grillkurven av og til under grillingen.

  2. Trinn 2

    Lag dressing: Bland sammen 3 ss olivenolje og 2 ss balsamicoeddik.

  3. Trinn 3

    Når grønnsakene er ferdige blander du dem med dressingen. Smak evt. til med mer salt og pepper.