Engelsk fiskeburger
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag syltet rødløk: Kok opp vann, eddik og sukker. La det trekke til sukkeret er oppløst. Skrell løken og kutt i tynne skiver. Hell laken over løken og la det avkjøles i romtemperatur
-
Trinn 2
Lag engelsk tartarsaus: Bland alle ingrediensene godt sammen.
-
Trinn 3
Grill fiskeburgerene til de er gjennomvarme. Varm toastbrødet raskt på grillen, noen sekunder på hver side.
-
Trinn 4
Smør et tynt lag med sennep på skivene. Legg så en raus mengde med tartarsaus på det som blir bunnen av burgeren. Topp med rikelige mengder finsnittet rødkål og isbergsalat.
-
Trinn 5
Legg så på fiskeburgeren, og topp med noen strimler syltet rødløk og litt ketchup i lokket.
TIPS! Bruk gjerne crispy fiskefileter eller fiskepinner. De kan varmes i aluminiumsform på grillen som anvist på pakken.