Engelsk fiskeburger

Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Lag syltet rødløk: Kok opp vann, eddik og sukker. La det trekke til sukkeret er oppløst. Skrell løken og kutt i tynne skiver. Hell laken over løken og la det avkjøles i romtemperatur
Trinn 2
Lag engelsk tartarsaus: Bland alle ingrediensene godt sammen.
Trinn 3
Grill fiskeburgerene til de er gjennomvarme. Varm toastbrødet raskt på grillen, noen sekunder på hver side.
Trinn 4
Smør et tynt lag med sennep på skivene. Legg så en raus mengde med tartarsaus på det som blir bunnen av burgeren. Topp med rikelige mengder finsnittet rødkål og isbergsalat.
Trinn 5
Legg så på fiskeburgeren, og topp med noen strimler syltet rødløk og litt ketchup i lokket.
TIPS! Bruk gjerne crispy fiskefileter eller fiskepinner. De kan varmes i aluminiumsform på grillen som anvist på pakken.