Hopp til innhold

Engelsk fiskeburger

5.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
19 ingredienser
Engelsk fiskeburger
Prøv en engelsk fiskeburger! Fiskefileter og fiskepinner egner seg ypperlig mellom to burgerbrød.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Torskeburger
0.25
Rødkål, finsnittet
0.25
Isbergsalat, finsnittet
8 skive
Toastbrød
1 ss
Dijonsennep
1 ss
Ketchup

Engelsk tartarsaus

2 dl
Rømme
1 dl
Majones
1 stk
Sjalottløk, finkuttet
2 ss
Kapers
3 ss
Sylteagurk, finkuttet
1 ss
Fersk dill, grovhakket
1 ts
Salt
1 ss
Sitronsaft
0.5 ts
Sort pepper, malt

Syltet rødløk

1 stk
Rødløk
100 gr
Sukker
100 gr
Hvitvinseddik
1 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Lag syltet rødløk: Kok opp vann, eddik og sukker. La det trekke til sukkeret er oppløst. Skrell løken og kutt i tynne skiver. Hell laken over løken og la det avkjøles i romtemperatur

Trinn 2

Lag engelsk tartarsaus: Bland alle ingrediensene godt sammen.

Trinn 3

Grill fiskeburgerene til de er gjennomvarme. Varm toastbrødet raskt på grillen, noen sekunder på hver side.

Trinn 4

Smør et tynt lag med sennep på skivene. Legg så en raus mengde med tartarsaus på det som blir bunnen av burgeren. Topp med rikelige mengder finsnittet rødkål og isbergsalat.

Trinn 5

Legg så på fiskeburgeren, og topp med noen strimler syltet rødløk og litt ketchup i lokket.

 

TIPS! Bruk gjerne crispy fiskefileter eller fiskepinner. De kan varmes i aluminiumsform på grillen som anvist på pakken.