Vaniljeis med olivenolje og flaksalt | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Dessert og bakst Vaniljeis med olivenolje og flaksalt

Vaniljeis med olivenolje og flaksalt

4.0 i snitt
Vaniljeis med olivenolje og flaksalt
Deilig, myk og smakfull vaniljeis som du kan toppe med hva vil. Hva med å prøve den italienske vrien med olivenolje og flaksalt?

Velg antall personer

Voksne
3
Barn
3

Ingredienser

5 dl
Kremfløte
1 boks
Kondensert melk
2 ts
Vaniljeessens
1 ss
Ekstra virgin olivenolje Kolonihagen
1 klype
Flaksalt R

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Pisk fløte, kondensert melk og vaniljeessens til krem.

  2. Trinn 2

    Ha over i en boks, dunk forsiktig i benken for å tette luftbobler og frys i minst 4 timer.

  3. Trinn 3

    La vaniljeisen stå noen min på benken før du serverer med olivenolje og flaksalt – eller den toppingen du måtte ønske.

Tips!

Du kan bruke vaniljesukker om du ikke har essens.