Pizza»lefser med chorizo
Superkjappe minipizzaer! Med tortilla-lefser lager du enkelt lekre, små porsjonspizzaer – pannestekte dobbeldekkere som etterstekes i ovnen. Sprø lefsebunn med saftig og smaksrik topping – suverent!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pizzasaus: Finhakk løk og rasp hvitløk. Fres alt i olivenolje til det er gyllent, tilsett hermetiske tomater og sukker. Kok i 10 minutter på middels varme. Smak til med soyasaus og sort pepper. Sett til side.
-
Trinn 2
Monter pizzaen. Du trenger 2 lefser pr. pizza. Smør den ene lefsen med pizzasaus og fordel osten over. Legg på chorizo-skiver og dekk til med den andre lefsen.
-
Trinn 3
Stek en og en pizza i en stor stekepanne på middels varme i solsikkeolje til de er gylne, ca. 2-3 minutter på hver side. Etterstek dem i ovn i 4-5 minutter på 200˚C. Topp pizzaene med finsnittet salat, tomat i skiver og finhakket rødløk ved servering.