Pizza»lefser med chorizo | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pizza Pizza»lefser med chorizo

Pizza»lefser med chorizo

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
296 planlagt
Pizza»lefser med chorizo

Superkjappe minipizzaer! Med tortilla-lefser lager du enkelt lekre, små porsjonspizzaer – pannestekte dobbeldekkere som etterstekes i ovnen. Sprø lefsebunn med saftig og smaksrik topping – suverent!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pizzasaus

1 stk
Løk, 4-pk
1 fedd
Hvitløk
1 boks
Skinnfrie tomater
1 ss
Soyasaus
2 ss
Olivenolje, REMA 1000
1 ts
Sukker, 1 kg, Dansukker

Tortillalefser

200 gr
Hvitost REMA 1000
6 stk
Tortillalefser
80 gr
Chorizo pølse
4 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Topping

2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat 2-pk
1 stk
Rødløk 4-pk

Slik gjør du

Trinn 1

Pizzasaus: Finhakk løk og rasp hvitløk. Fres alt i olivenolje til det er gyllent, tilsett hermetiske tomater og sukker. Kok i 10 minutter på middels varme. Smak til med soyasaus og sort pepper. Sett til side.

Trinn 2

Monter pizzaen. Du trenger 2 lefser pr. pizza. Smør den ene lefsen med pizzasaus og fordel osten over. Legg på chorizo-skiver og dekk til med den andre lefsen.

Trinn 3

Stek en og en pizza i en stor stekepanne på middels varme i solsikkeolje til de er gylne, ca. 2-3 minutter på hver side. Etterstek dem i ovn i 4-5 minutter på 200˚C. Topp pizzaene med finsnittet salat, tomat i skiver og finhakket rødløk ved servering.