Hopp til innhold

Pizza»lefser med chorizo

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
296 planlagt
Pizza»lefser med chorizo

Superkjappe minipizzaer! Med tortilla-lefser lager du enkelt lekre, små porsjonspizzaer – pannestekte dobbeldekkere som etterstekes i ovnen. Sprø lefsebunn med saftig og smaksrik topping – suverent!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pizzasaus

1 stk
Løk, 4-pk
1 fedd
Hvitløk
1 boks
Skinnfrie tomater
1 ss
Soyasaus
2 ss
Olivenolje, REMA 1000
1 ts
Sukker, 1 kg, Dansukker

Tortillalefser

200 gr
Hvitost REMA 1000
6 stk
Tortillalefser
80 gr
Chorizo pølse
4 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Topping

2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat 2-pk
1 stk
Rødløk 4-pk

Slik gjør du

Trinn 1

Pizzasaus: Finhakk løk og rasp hvitløk. Fres alt i olivenolje til det er gyllent, tilsett hermetiske tomater og sukker. Kok i 10 minutter på middels varme. Smak til med soyasaus og sort pepper. Sett til side.

Trinn 2

Monter pizzaen. Du trenger 2 lefser pr. pizza. Smør den ene lefsen med pizzasaus og fordel osten over. Legg på chorizo-skiver og dekk til med den andre lefsen.

Trinn 3

Stek en og en pizza i en stor stekepanne på middels varme i solsikkeolje til de er gylne, ca. 2-3 minutter på hver side. Etterstek dem i ovn i 4-5 minutter på 200˚C. Topp pizzaene med finsnittet salat, tomat i skiver og finhakket rødløk ved servering.