Pølsegryte med makaroni
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens løken og skjær den i store biter – stek disse i 2 minutter i olivenolje sammen med skivet hvitløk.
-
Trinn 2
Ha i hakkede tomater og Crème Fraîche og smak til med oregano, salt og pepper.
-
Trinn 3
Tilsett små brokkoli og blomkålbuketter. Bruk også gjerne stilken av grønnsakene i skiver.
-
Trinn 4
Stek pølseskivene gylne i litt smør. Ha pølsene i grønnsaksgryten, kok opp og kok i 1 minutt.
-
Trinn 5
Kok makaroni etter anvisning på pakken. Sil av vannet og hold makaronien varm.
-
Trinn 6
Vend inn den kokte makaronien før servering. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne med litt brød og en deilig salat. Bruk fullkornsmakaroni for en sunnere variant. Server med grovhakket vårløk og rikelig med revet ost.