Hopp til innhold

Pølsegryte med makaroni

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
4 550 planlagt
Pølsegryte med makaroni

Tidenes mest populære middag til familien for under hundrelappen. Punktum.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kjøttpølse, skinnfri

400 gr
Kjøttpølse

Makaroni

200 gr
Makaroni

Grønnsaker

1 stk
Blomkål
1 stk
Brokkoli
2 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Hakkede tomater
1 dl
Crème fraîche
1 ts
Oregano, tørket
2 ss
Olivenolje

Pølse

1 ss
Smør

Smak til med

1 ts
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha i hakkede tomater og Crème Fraîche og smak til med oregano, salt og pepper.

Trinn 2

Stek pølseskivene gylne i litt smør. Ha pølsene i grønnsaksgryten, kok opp og kok i 1 minutt.

Trinn 3

Vend inn den kokte makaronien før servering. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Kok makaroni etter anvisning på pakken. Sil av vannet og hold makaronien varm.

Trinn 5

Rens løken og skjær den i store biter – stek disse i 2 minutter i olivenolje sammen med skivet hvitløk.

Trinn 6

Tilsett små brokkoli og blomkålbuketter. Bruk også gjerne stilken av grønnsakene i skiver.

Server gjerne med litt brød og en deilig salat. Bruk fullkornsmakaroni for en sunnere variant. Server med grovhakket vårløk og rikelig med revet ost.