Kylling i lompe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kylling i lompe

3.5 i snitt
Kylling i lompe
Kylling i lompe er enkel og superdigg streetfood du kjapt lager hjemme. Fyll en lompe med masse snadder – og nyt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Kyllingfilet i strimler
3 ss
Olje
1 klype
Salt og pepper
4 dl
Hodekål (eller annen kål)
1 stk
Grønt eple
8 stk
Lomper

Saus

5 ss
Majones
4 ss
Parmesan (finrevet)
1 ts
Sitronsaft
1 ts
Sitronskall, finrevet
1 fedd
Hvitløk,finhakket
1 klype
Salt
1 neve
Koriander, til servering (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland ingrediensene til dressingen. Smak til med salt. Stek kyllingstrimlene i olje til de er gjennomstekte og gylne. Salte og pepre. Varm hver lompe i tørr panne.

  2. Trinn 2

    Skjær kål i strimler og riv eple. Bland med dressing. Legg midt på lompen sammen med kylling. Strø evt. over korianderblader. Rull sammen og spis mens de er varme.

LAGET AV

Helle Øder Valebrokk

I samarbeid med matskribent og kokebokforfatter Helle Øder Valebrokk får du enkle og gode hverdagsoppskrifter for hele familien.