Laksefilet med pepperglace | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laksefilet med pepperglace

Laksefilet med pepperglace

3.0 i snitt
Laksefilet med pepperglace
Laks på grillen er godt og enkelt. Denne oppskriften med en deilig pepperglace, passer til nesten alt av tilbehør. Prøv med marinerte thaigrønnsaker ved siden av.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Laksefileter med skinn 4 laksefileter med skinn
1 ss
Olivenolje til pensling
1 pk
Hemmeligheter Pepperglace

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Salt og pepre laksefileten, og pensle den med olivenolje.

  2. Trinn 2

    Legg laksen med skinnsiden ned på grillristen med direkte grilling. Grilles på skinnsiden i 2 minutter, snus og grilles nye 2 minutter.

  3. Trinn 3

    Pensle med Pepperglace på begge sider og grill 1 minutt på hver side. Laksen blir god når kjernetemperatur er 50 grader.

  4. Trinn 4

    Server for eksempel med Marinerte thaigrønnsaker.

Tips!

Salte og pepre fisken, og pensle den med olivenolje. Stek fisken i 10 sekunder på hver side, i en stekepanne med non stick-belegg, slik at porene lukkes. Legg så fisken på grillen. Da blir den mye lettere å grille.