Høstens råvarer med mesterkokk Bent Stiansen | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Høstens råvarer med mesterkokk Bent Stiansen

Høstens råvarer med mesterkokk Bent Stiansen

Høsten er den aller beste matsesongen, ifølge mesterkokk Bent Stiansen. Med råvarer som krabbe, rotgrønnsaker, poteter, epler, viltkjøtt og lam kan du lage herlige måltider. Vi har samlet fem oppskrifter som bruker sesongens delikatesser, inkludert krabbesalat med eple, sellerirotsuppe med eple og krutonger, og urtestekte lammekoteletter

Mesterkokk Bent Stiansen er en av Norges mest anerkjente kokker, og han deler gjerne sin begeistring for høstens råvarer. Han påpeker at det er vanskelig å velge en favoritt blant disse sesongbaserte skattene, men det er uten tvil om høsten at du kan oppleve de mest fantastiske matopplevelsene.

“Det er høysesong for norsk tradisjonsmat og norske råvarer,” sier Stiansen. “Alt er tilrettelagt for å skape deilige smaksopplevelser og næringsrike matretter.”

Oppskrifter med høstens råvarer

For å hjelpe deg med å utforske de fantastiske smakene av høsten, har vi samlet fem oppskrifter som bruker sesongens råvarer:

Krabbesalat med eple

Krabben du finner hos REMA 1000 kommer fra Hitra i Trøndelag. Det er kort vei fra fangst til butikk, noe som gir deg fersk krabbe til laveste pris. Prøv vår friske og smakfulle krabbesalat med sprø eplebiter.

Sellerirotsuppe med eple og krutonger

Varm deg opp med en mild, fløyelsmyk sellerirotsuppe toppet med søte eplebiter og sprø krutonger.

Pinsabrød med reinskav

Lag din egen pinsapizza med stekt reinskav, rømme og tyttebær. En skikkelig smak av høst på kun 15 minutter!

Urtestekte lammekoteletter

Nyt saftige lammekoteletter, krydret med deilige urter og sesongens grønnsaker.

Gulrotsalat med ovnsbakt sei

En smakfull salat med ovnsbakt sei og friske gulrøtter. Enkel, god og billig middag!

De beste råvarene hos REMA 1000

Det beste av alt er at du ikke nødvendigvis må besøke en restaurant for å nyte høstens delikate råvarer. Akkurat nå finner du førsteklasses frukt, grønnsaker, vilt og sjømat hos REMA 1000, og det til alltid lave priser.

Mesterkokken er entusiastisk over tilgjengeligheten av førsteklasses råvarer i Norge og oppfordrer folk til å gå på jakt etter matskatter i sin lokale REMA 1000-butikk.

“Vi som bor i Norge er svært heldige,” sier han. “Her bugner det av de beste råvarene, spesielt om høsten når utvalget er helt fantastisk.”

Les mer om høstmat av sesongens beste råvarer her

Høstens delikatesser og sesongbaserte godbiter

REMA 1000 jobber for å tilby et stort utvalg av norske, lokale produkter fra både store og små produsenter. Når de ulike sesongene er på sitt beste, finner du et stort utvalg gode råvarer i REMA 1000-butikkene, og dette til alltid lave priser.

Så hvorfor ikke gjøre høsten enda mer smakfull ved å utforske høstens råvarer og prøve noen av disse herlige oppskriftene? Velkommen til en smaksrik høst!