Solvinge | REMA 1000
Hopp til innhold

Kylling med god samvittighet

Når du velger kylling fra Solvinge kan du være trygg på at dyrene har hatt det godt. Kyllingen er en type som lever lenger, vokser saktere og får tid og plass til å bruse med fjærene.
Vi tror nemlig at kylling som har det bedre, smaker bedre.

Visste du at Solvinge er verdens første storskala kyllingprodusent som har oppnådd ECC dyrevelferdsstandard? Standarden er utarbeidet av flere internasjonale dyrevelferdsorganisasjoner, som stiller krav til blant annet bedre plass, naturlig lys og en saktevoksende kyllingtype

Takk for at du velger kylling fra Solvinge. Takk for at du velger dyrevelferd.

Dette er produktene fra Solvinge

Solvinge tilbyr produkter som kyllingpålegg, kyllingkjøttdeig, kyllingfilet, ferdig grillede produkter, kyllingvinger, kyllinglår, salatkjøtt og hel kylling.
Visste du at Solvinge vant gull og bronsje i NM for kjøttprodukter 2019 for to av sine kyllingpålegg?

3 gode grunner til å velge Solvinge

1. Bedre dyrevelferd

Vi er stolte av å kun tilby produkter fra leverandører som stiller høyere krav til dyrevelferd. Hos REMA 1000 finner du kyllingprodukter fra Solvinge og Stange Kylling, som utelukkende bruker den sunnere rasen Hubbard.

2. God smak

Kylling fra Solvinge vokser saktere og lever lenger. Dette gjør at kyllingene beveger seg mer og er mer aktive enn kyllingrasen som normalt produseres i Norge. Det er vi helt sikre at kjennes på smaken.

3. Samme lave pris

Vi i REMA 1000 mener at alle som vil skal kunne velge produkter med bedre dyrevelferd. God samvittighet skal ikke kjennes i lommeboka, men i hjertet. Derfor får du Solvinge-produkter til samme, lave pris som før, selv om vi har bedret dyrevelferden.

Frittgående kylling

Kyllingene fra Solvinge er mer aktive enn kyllingene som normalt produseres i Norge, og trenger derfor mer plass og tilgang på leker. Og det har de fått.
Solvinge-kylling er frittgående dyr med bedre plass i fjøset. Kyllingene har alltid tilgang på miljøberikelser, som klatrestativer, vagler og høyballer.

Fokus på kvalitet

Merkevaren Solvinge er eid av Norsk Kylling, som holder til på Støren. Sammen med sine 150 engasjerte Trøndelagsbønder har de produsert kylling av høy kvalitet siden 1991. Dyrevelferd, kvalitet, mattrygghet og gode arbeidsvilkår står alltid i fokus.

Mindre plast med produkter fra Solvinge

Gjennom Plastløftet i regi av Grønt Punkt har Solvinge forpliktet seg til å øke bruken av resirkulert plast, redusere unødvendig bruk og legge til rette for økt gjenvinning. Siden 2018 har Solvinge redusert 37 tonn plast fra sine produkter.

Bli kjent med flere REMA 1000-produkter