Rema.no » Våre egne merkevarer » Solvinge – Kylling med god samvittighet

Solvinge – Kylling med god samvittighet

Når du velger kylling fra Solvinge kan du være trygg på at dyrene har hatt det godt. Kyllingen er fra en rase som lever lenger, vokser saktere og får tid og plass til å bruse med fjærene.

Vi tror nemlig at kylling som har det bedre, smaker bedre.

Takk for at du velger dyrevelferd. Takk for at du velger Solvinge.

Takk for at du velger dyrevelferd

Visste du at REMA 1000 er eneste dagligvareaktør i Norge som kun selger kylling av en sunnere rase? Derfor mottok vi i 2020 den internasjonale dyrevelferdsprisen Good Chicken Award sammen med leverandør Norsk Kylling.

Takk for at du velger kylling fra Solvinge eller Stange. Takk for at du velger dyrevelferd.

 

Les mer om prisen her

Dette er produktene fra Solvinge

Solvinge tilbyr produkter som kyllingpålegg, kyllingkjøttdeig, kyllingfilet, ferdig grillede produkter, kyllingvinger, kyllinglår, salatkjøtt og hel kylling.

Visste du at Solvinge vant gull og bronsje i NM for kjøttprodukter 2019 for to av sine kyllingpålegg?

Se alle Solvinge-produktene her

Frittgående kylling

Kyllingene fra Solvinge er mer aktive enn kyllingene som normalt produseres i Norge, og trenger derfor mer plass og tilgang på leker. Og det har de fått.

Solvinge-kylling er frittgående dyr med bedre plass i fjøset. Kyllingene har alltid tilgang på miljøberikelser, som klatrestativer, vagler og høyballer.

Les mer her

Se mer fra Solvinge

Med Hubbard lårfilet av kylling blir gryten saftig og smaksrik.

Derfor bør du bruke mer kyllinglår

Denne kyllingpølsa får terningkast fem

Bedre dyrevelferd for folk flest

Mindre plast med produkter fra Solvinge

Gjennom Plastløftet i regi av Grønt Punkt har Solvinge forpliktet seg til å øke bruken av resirkulert plast, redusere unødvendig bruk og legge til rette for økt gjenvinning. Siden 2018 har Solvinge redusert 37 tonn plast fra sine produkter.

Les mer her

3 gode grunner til å velge Solvinge

1. Bedre dyrevelferd

Vi er stolte av å kun tilby produkter fra leverandører som stiller høyere krav til dyrevelferd. Hos REMA 1000 finner du kyllingprodukter fra Solvinge og Stange Kylling, som utelukkende bruker den sunnere rasen Hubbard.

2. God smak

Kylling fra Solvinge vokser saktere og lever lenger. Dette gjør at kyllingene beveger seg mer og er mer aktive enn kyllingrasen som normalt produseres i Norge. Det er vi helt sikre at kjennes på smaken.

3. Samme lave pris

Vi i REMA 1000 mener at alle som vil skal kunne velge produkter med bedre dyrevelferd. God samvittighet skal ikke kjennes i lommeboka, men i hjertet. Derfor får du Solvinge-produkter til samme, lave pris som før, selv om vi har bedret dyrevelferden.