Peanøttflan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Peanøttflan

2.9 i snitt
Peanøttflan
Deilige peanøttflan. En ny og spennende julesmak som tilfører liv til kakeboksen. Et alternativ til tradisjonelle havreflan.

Velg antall personer

Voksne
6
Barn
6

Ingredienser

3 ss
Fløte
1.5 ss
Melk
100 gr
Peanøtter
125 gr
Smør
180 gr
Sukker
70 gr
Hvetemel

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Smør, fløte og melk kokes opp og tilsettes sukker, hvetemel og peanøtter.

  2. Trinn 2

    Legg en god teskje masse på bakepapir og stek småkakene ved 175 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter til de er lysebrune. Avkjøles gjerne over en flaske slik at de blir litt bøyde. Oppbevarer i kakeboks.

Tips!

Bruker du bakepapiret flere ganger må det tørkes for fett mellom hver steking.