5 rimelige og enkle middager | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 5 rimelige og enkle middager

5 rimelige og enkle middager

God middag trenger ikke koste mye tid eller penger. Her er fem rimelige middager, som smaker kjempegodt!

Kanskje har du planer om å spise mer variert, kutte litt ned på søtsakene, eller få pengene til å strekke litt lenger? Hvis du har et ønske om å spare penger, er matbudsjettet ofte et lurt sted å begynne. Et strammere matbudsjett trenger absolutt ikke gå utover kvaliteten på maten!

Hos REMA 1000 kan du velge matvarer fra R-serien. Produktene er utviklet i samarbeid med dyktige aktører og leverandører – for å gi deg god kvalitet til lav pris.

Her er fem rimelige middager – fulle av god smak.

1. Enkel lapskaus

Lapskaus kan varieres i det uendelig, men hemmeligheten bak en skikkelig god lapskaus ligger i grønnsakene. I frysedisken hos REMA 1000 finner du ferdigkuttet lapskausblanding fra R. Sunt, godt og enkelt. Så slipper du å skrelle og kutte grønnsaker – og får mer tid til andre ting.

2. Pizza i en fei

Det finnes vel knapt noen som ikke liker pizza. Så hvorfor ikke overraske familien med en deilig pizzakveld på en helt vanlig hverdag? Med pizzadeig og pizzasaus fra R, sparer du masse tid på kjøkkenet.

3. Pasta med kylling og bacon

Kjapt, godt og enkelt. Det er stikkordene for denne deilige pastaretten med kylling og bacon. På bare 20 minutter kan du diske opp med en italiensk aften for familien.

4. Vegetarwok med sopp

Innfør en vegetardag! Du kan nemlig spare mye penger på å fase ut kjøtt av middagen din. Sopp er for eksempel en fantastisk kjøtterstatter – og perfekt i denne spicy woken.

5. Kjapp stekt ris

Stekt ris kan lages nesten akkurat slik du foretrekker. Bruk det du har i kjøleskapet av kjøtt og grønnsaker, og få supergod middag på bordet i en fei. Med frosne grønnsaker fra R går tilberedningen ekstra fort.