Mocktail med eple hylleblomst og mynte
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt eplet i biter. Legg det i en kjele sammen med 2 dl vann, 1 dl sukker og saften av ½ sitron.
-
Trinn 2
Kok opp og la det trekke på lav varme under lokk i ca. 30 minutter. Kjøl det ned.
-
Trinn 3
Når laken har blitt kald, tilsett ca. 10 stk store mynteblader og kjør alt sammen med en stavmikser eller blender. Sil gjerne hvis det skulle være noen biter av epleskall igjen.
-
Trinn 4
Mocktail (blandingsforhold 1 stk):
4cl eple og myntesirup og 1 cl ferskpresset sitronsaft shakes i en shaker sammen med is. -
Trinn 5
Sil over i et cocktailglass og toppes med Sparkling Eple & Hylleblomst.
Tips!
Vil man pynte litt ekstra er det digg med en smaksatt sukkerkant på glasset. Kjør sammen tørket eple, tørket sitron med litt sukker i blender eller krydderkvern og dypp kanten av glasset i litt vann og deretter i eple/sitron sukkeret.