Muligheter i REMA 1000 | Karriere og jobb i butikk | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Karriere Karriere og muligheter

Karriere og muligheter

Lurer du på hvordan det er å jobbe i butikk? Her kan du bli kjent med de ulike mulighetene og stillingene som finnes i REMA 1000. En ting er sikkert; hverdagen er aldri lik, og karrieremulighetene er mange!

Butikkmedarbeider

En av de viktigste arbeidsoppgavene som butikkmedarbeider i REMA 1000, er å gi god service til kundene. Du er den som sikrer at dine kunder får hjelp hvis de trenger det, og forlater butikken med et smil om munnen. Kanskje dere også slår av en hyggelig prat mellom hyllene.

En arbeidsdag som butikkmedarbeider er variert. Det kan innebære alt fra å fylle på med varer, betjene kassene, rydde og vaske.

Avdelingsleder

En avdelingsleders viktigste oppgave er å passe på at alt i din avdeling går som det skal, og hjelpe kolleger i andre avdelinger når det trengs. Avdelingslederen har ansvar for sitt eget område i butikken, som for eksempel ferskvare, frukt og grønt- eller brødavdelingen.

Avdelingslederen har ansvar for egne budsjetter, opplæring og oppfølging av kolleger, og å sikre at avdelingen alltid er ren, ryddig, fylt med varer og ser bra ut.

Nestkommanderende

Nestkommanderende i REMA 1000 har mye av det daglige ansvaret i butikken sammen med Kjøpmann. Du fungerer som Kjøpmannens høyre hånd og stedfortreder når det trengs. Mange av Kjøpmennene i REMA 1000 har kommet fra stillingen som Nestkommanderende.

Typiske arbeidsoppgaver er bestilling av varer, koordinere bemanning, fylle på varer og følge opp de ulike avdelingslederne.

Kjøpmann

Som Kjøpmann eier og drifter du din egen butikk. Det gir deg mye frihet, men samtidig bærer du et stort ansvar. Du må til enhver tid sikre at butikken er i henhold til REMA 1000 sine standarder og følge konseptet, den totale driften av butikken, ansettelser, oppfølging av personalet og budsjett- og resultatansvar.

Hverdagen består av en del administrative oppgaver, som å etablere gode rutiner, i tillegg til generell butikkdrift, som varepåfylling, kundeservice og betjene kassa.

Som Franchisetaker vil du og din butikk ofte være sentral i ditt lokalmiljø. Det er en fordel om du har et naturlig engasjement og ønske om å gjøre en forskjell som næringslivsaktør.

Intervju med butikkeiere og ansatte

Les inspirerende historier om butikkeiere og ansatte som vi er så stolte av å ha med på laget.

Fant du en stilling som passer deg?