Karriere | Talent, fagbrev og kurs | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Karriere Talent, fagbrev og kurs

Videreutdanning

Alle butikkansatte tilbys videreutdanning i REMA 1000, for å bygge karriere innen butikkdrift. Se hvilke muligheter du har her.
På denne siden finner du:

Dine muligheter

REMA 1000 har som mål å bygge flinke, kompetente folk. Som ansatt tilbys du muligheten for å delta på ulike kurs eller videreutdanne deg gjennom REMA-skolen, ved siden av jobb.
Det er den enkelte leder eller Kjøpmann som vurderer ansattes ønske om videreutdanning. Ta kontakt med din nærmeste leder dersom du vil høre mer om hvilke muligheter du har.
Under kan du lese mer om hvordan du kan videreutdanne deg i REMA 1000.

Talent

Talentprogrammet er vår egen Kjøpmannsskole, for deg som ønsker å drive egen REMA 1000-butikk. Programmet går over ett skoleår og tilbys ansatte via REMA-skolen. I løpet av kurset lærer du mer om det å drive egen butikk, med fag som Ledelse, Økonomi, Praktisk butikkdrift, Salg og gjennomføring. Talentprogrammet fungerer som en sosial møteplass for fremtidige Kjøpmenn, og er en viktig arena for formidling av REMA 1000 sin kultur og filosofi.

Opptakskrav

  • Du må ha gjennomført REMA-skolens kurs “Vår Kultur” og alle aktuelle treningsløp i vår læringsplattform Motimate.
  • Du må ha jobbet minimum to år som Nestkommanderende eller avdelingsleder i en REMA 1000-butikk
  • Det er en fordel om du har høyere utdanning innen økonomi, salg, markedsføring eller ledelse, men dette er ikke ett krav

Søknadsfrist for Talentprogrammet er 1. mars. Snakk med din Kjøpmann dersom du ønsker å vite mer.

Fagbrev

Dersom du har jobbet minst fem år i butikk kan du videreutdanne deg via REMA-skolens skreddersydde fagbrevutdanning. Programmet består av nettbaserte kurs, oppgaver, praksis i butikk og teoretisk eksamen. Fagbrevet gir Kjøpmann mulighet til å tilby sine ansatte en formell utdanning. Utdanningen er offentlig godkjent og gir kompetanse innen disse områdene:

  • Service og salg
  • Markedsføring
  • Økonomi og svinn
  • HMS og administrasjon

Ønsker du å bygge karriere i REMA 1000, og ønsker du å drive egen butikk i fremtiden? Da kan fagbrevutdanningen være noe for deg. Snakk med din Kjøpmann dersom du ønsker å vite mer.

Kurs

Som ansatt tilbys du ulike kurs gjennom REMA-skolen, dersom du vil lære mer om vår kultur, filosofi eller butikkfaget. Kursene varierer i omfang og gjennomføring, hvor noen er korte og nettbaserte, mens andre går over lengre tid og gjennomføres fysisk. Enkelte av kursene gir rett til studiepoeng. Snakk med din nærmeste leder eller Kjøpmann dersom du ønsker å vite mer.