Alltid bytterett hos REMA 1000 | Høy kvalitet til alltid lave priser
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no Om REMA 1000 Bytterett hos REMA 1000

Alltid bytterett hos REMA 1000

Høy kvalitet på varene er like viktig som den lave prisen. Derfor har du alltid bytterett når du legger handleturen til en REMA 1000-butikk.

Frukt, bær og grønnsaker er ferskvarer som du skal være ekstra trygg på å handle hos oss. Vi garanterer faktisk for kvaliteten, og har gode rutiner for å sikre at disse varene alltid er på topp.

Alltid fersk frukt og grønnsaker

Butikkene våre får levert fersk frukt og grønnsaker opptil seks dager i uken. Det gjør at varene får god rullering og stell hver dag.
Alle REMA 1000-butikkene har i tillegg en egen frukt- og grøntansvarlig, som sikrer at avdelingen ser bra ut, og at du får tak i de beste råvarene.

Hvordan bruker du bytteretten?

Selv om det heldigvis skjer sjeldent, kan det dukke opp et produkt som ikke står til forventningene i handleposen din. Det skal vi selvsagt rydde opp i! Ta kontakt med de ansatte i butikken du handlet i, så får du ny vare eller pengene tilbake. Du trenger ikke kvittering, men for at vi skal hjelpe deg best mulig er det fint om du kontakter oss raskt.

Snakke med kundeservice?

Dersom du skulle finne et produkt med alvorlig avvik setter vi stor pris på at du varsler oss. Ta kontakt med kundeservice i REMA 1000, så hjelper vi deg med å undersøke hva som har skjedd og rette opp i feilen. 1000 takk!