Hvert år tas en god håndfull mennesker opp til REMA-skolens Talentprogram, for å utdanne dyktige Kjøpmenn for fremtiden. Årets kull består av 38 motiverte REMA-mennesker, som til felles har et sterkt ønske om å drive egen REMA 1000-butikk i fremtiden.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på talentprogrammet og jeg har veldig høye forventninger. Jeg kjenner samtidig på en stor takknemlighet for å være en av årets 38 deltakere. Det blir en krevende reise mot det å bli kjøpmann, men det å oppleve REMA 1000 sine grunnverdier i praksis, og vite at jeg har gode mennesker og et godt apparat i ryggen, gir meg den selvtilliten og boosten jeg trenger, til å ta fatt på oppgaven, sier Linn Mari Nyhuus.

Linn Mari skal etter planen ta over butikken etter pappaen sin, som har drevet REMA 1000 på Raufoss i nærmere 30 år. – Jeg har hatt det i blodet hele livet. Nå var tiden inne til å ta det store steget, avslutter Linn Mari.

Du lærer å drive butikk

Talentprogrammet gir en innføring i praktisk butikkdrift, salg, ledelse, økonomi og selvstendig næringsvirksomhet. Skoleåret gir en bred innføring i alle aspekter som former en Kjøpmannshverdag, og har en blanding av teoretisk og praktisk tilnærming. Ikke minst er videreformidling av REMA 1000 sin filosofi og kultur et viktig punkt på agendaen.

– REMA 1000 har utviklet talenter siden vi åpnet dørene i 1979, og vi har satt talentutvikling i system gjennom vår interne REMA-Skole siden 1996. Ett av programmene på REMA-skolen er vår talentskole med rundt 40 elever årlig. Talentskolen er det viktigste vi jobber med i REMA 1000 og det er her vi utvikler gode ledere som skal forvalte en av Norges sterkeste merkevarer i fremtiden. Kjøpmenn i REMA 1000 har ett enormt ansvar som selvstendig næringsdrivende og det er dermed helt essensielt at de har de verktøyene og den kompetansen som trengs, sier Per Åge Dahl, Rektor for REMA-skolen.

Talentprogrammet varer i ett skoleår og strekker seg over åtte samlinger. Kursholderne består av våre fremste fagsjefer, og våre aller beste Kjøpmenn i Norge.

Sitter du og med en drøm om å bli Kjøpmann? Les mer om Talentprogrammet her.