
Årets grillnyheter hos REMA 1000
Saftige og smakfulle pølser med høyt kjøttinnhold
Hos oss finner du saftige og smakfulle pølser med høyt kjøttinnhold. I hele sommer får du 3 for 2 på spesialpølser – en perfekt anledning til å teste noen av årets pølsenyheter.
Baconsurret ostepølser
De gode pølsene fra Stange kommer nå med ost, bacon og et dryss med pepper — en skikkelig digg og kraftig pølse! Pølsen er laget på kjøtt av svin og storfe fra norske gårder. Østavind ost, som er en fyldig og smaksrik ost som virkelig får pølsa til å poppe — ostepølse skal smake ost!
Tilbehør og tilberedning
Tips til tilbehør
- Sprø løk
- Syltet løk
- Coleslaw eller rekesalat
- Gjerne en stripe med trøffelmajones på denne — deilig!
Tips til tilberedning på grillen
- Grill først på indirekte varme.
- Avslutt med et minutt på direkte varme så baconet blir sprøtt!
Cheddar og jalapeño hot dog
Dette er en fyldig og spicy pølse som er perfekt på grillen! Denne pølsen skapte begeistring hos grillandslaget — selvsagt ble det en sterk anbefaling fra dem. Grovkvernet svinekjøtt tilsmakt med jalepeño og rikelig med cheddar ost. Den grønne chilifrukten gir en god og krydret smak uten å bli for sterk.
Tilbehør og tilberedning
Tips til tilbehør
- Pølsebrød og lomper for de som vil ha det klassisk
- En god blandet salat
Tips til tilberedning på grillen
- Start på indirekte varme, deretter litt på direkte varme for å få fin farge og mer smak.
- Noen liker å snitte pølsene, andre ikke. Dersom du ikke snitter pølsene må du passe ekstra godt på varmen så de ikke sprekker.
Ndjua-pølser
En av pølsenyhetene fra Kolonihagen er en fantastisk god og økologisk svinepølse. Dette er en hissig pølse fra lykkelige, økologiske griser. Denne grovkvernete pølse er inspirert av det søritalienske kjøkken. Den har en varm smak av chili og røkt paprika, og dufter deilig av hvitløk. Selvsagt har den det grønne merke for god dyrevelferd.
Tilbehør og tilberedning
Tips til tilbehør
- En av våre potetsalater eller sellerisalat
- Ovnsbakte poteter
- Grillede grønnsaker passer utmerket til, f.eks grillet squash og tomater
Tips til tilberedning på grillen
- Stekes på indirekte varme på begge sider
- Legg gjerne over på direkte varme noen sekunder, men pass på så de ikke sprekker
Ingen sommer uten hamburgere
Det blir ikke grillsommer uten burgere. I tillegg til kjente og kjære bestselgere har vi flere smakfulle burgernyheter.
Thick and juicy cheddar og jalapeño burger
Gjør deg klar for denne saftige burgeren med en herlig spicy smak av jalapeño (chilifrukt) og smaksrik cheddarost. Den har samme gode konsistens som klassikeren Big Beef Burger, men med chili og en smakfull cheddarost som smelter i burgeren under grilling.
Tilbehør og tilberedning
Tips til tilbehør
- Mesterbakerens burgerbrød
- Salatblandinger
- Coleslaw
- Vårt utvalg av ferske bbq sauser og dressinger
- Sylteagurker
- Søte små eller store bifftomater
- Tips til tilberedning på grillen
Tips til tilberedning på grillen
- Grilles på indirekte varme på begge sider.
- Snu den først når den slipper fra grillen. Da risikerer du ikke at den går i stykker.
- Legg den over på direkte varme et lite minutt på hver side før servering. Da kommer den gode grillsmaken og en deilig grillskorpe.
- Tips til burgerbrød: Grill flaten på burgerbrødet, da renner ikke dressingen gjennom så lett.
Cheddar og chili fiskeburger
Her kommer en gladnyhet til de som elsker å grille fiskeburgere. Nytt av året er nemlig en saftig fiskeburger med cheddar og chili! Denne burgeren er laget av norsk hyse og kvitlaks fra Færøyene, og er produsert i Lofoten. Fordi fisken er finkvernet har burgeren en lekker, ikke så grov konsistens. Den er tilsatt chili og cheddar som gir en utrolig smakfull, fyldig og lekker burger.
Tilbehør og tilberedning
Tips til tilbehør
- Hot Mango sauce
- Salat
- Agurk
- Løk
Tips til tilberedning
- Indirekte varme på grillen, og litt tid på direkte varme så burgeren får en fin farge
- Kan også gjerne stekes i ovnen eller i stekepanne
- Fiskeburger må spises med én gang den er varm! Ligger den for lenge, synker den sammen og mister litt av sin gode konsistens — gjestene må vente på denne ikke omvendt!
Les mer: Årets beste grillmat – tips og oppskrifter
Fisk på grillen
Det er veldig godt med fisk på grillen. I år kan du legge fisk rett på grillen i aluminiumsfolier – velg mellom smakfull laks med asian bbq saus eller deilig torsk med choirzo smør.
Asian BBQ laksefilet
Dette er en saftig laksefilet med en søtlig asiatisk BBQ-saus. I pakken finner du to saftige laksefileter med skinn, og en deilig asiatisk BBQ-saus med smak av ingefær, chili, hvitløk, soya og ketjap manis som gir en deilig søtlig karakter.
Tilbehør og tilberedning
Tips til tilbehør
- Grillet squash
- Grillet søt paprika
- Sellerisalat, potetsalat
- Bakte poteter
Tips til tilberedning på grillen
- Legges på fiskerist på indirekte varme.
- Når fisken blir “hvit” kan den snus. Da sitter den ikke fast i risten.
- Legg den gjerne over på direkte varme i 10 sekunder på hver side.
- Pensle over BBQ-sausen ved servering.
Torskefilet med chorizosmør og persille
Dette er en ren torskefilet toppet med to skiver med chorizosmør – basert på den gode, spanske pølsen av svin med deilig smak av chili og paprika.
Tilbehør og tilberedning
Tips til tilbehør
- Grillet asparges
- Søt paprika
- Løk
- Couscous
Tips til tilberedning
- Legges på fiskerist på indirekte varme.
- Når fisken blir “hvit” kan den snus. Da sitter den ikke fast i risten.
- Legg fisken gjerne over på direkte varme i 10 sekunder på hver side.
- Legg smørklatten på fileten når du serverer den. Da smelter den fint over fisken.
Tid for tapas
Vi har et stort utvalg tapasretter, som f.eks patatas bravas, smaksbomben chorizo, sweet pepper med ost, oliven med urter, bruschetta mix og kjøttboller i tomatsaus, for å nevne noe! I hele grillsesongen får du 3 for 2 på våre plukk og miks tapasretter. Smårettene er perfekte å servere når du får gjester.
Pinsa
Fra Italia har vi hentet en deilig ferdigstekt pizzabunn, eller Pinsa som den heter i Roma. Pinsa er en sprø og deilig ferdigstekt pizzabunn som kan legges rett på grillen! Server den som et spennende tilbehør til tapasbordet, eller topp den med det du ønsker som en pizza – buon apetito!
Tips til tilberedning
- Smaker nydelig som den er: Legg den på grillen et par minutter på hver side og pensle over litt god olivenolje. Server ved siden av tapas og/eller grillmat.
- Man kan også toppe den som en pizza med det du vil ha på. Stek på grillen under lokk. Eller bare i ovnen en dag det regner.
- Tips: Legg den grillen et par minutter på den siden du skal legge på toppingen på først, da blir den enda bedre.
- Fyll på med ost og det du vil ha på, legg den tilbake på grillen og fortsett til den er ferdig.
- Pass på at den ikke svir seg i bunnen!
Tilbehør til grillmat
Tilbehør til grillmaten kan varieres i det uendelige – og er med på å løfte et grillmåltid mange hakk. Prøv smakfulle dressinger og dipper, knasende sprø sidesalater og deilige grønnsaker, som passer perfekt til sesongens grillmiddager. Og det aller beste? De er fiks ferdige, og helt spiseklare!

Tilbehør som passer like godt til kjøtt som til fisk og grønt på grillen!
Prøv BBQ BRISKET av oksebryst
Langtidskokt i 12 timer
Grilltid: 15-25 min, avhengig av temperaturen i grillen din.
Grillmetode: Indirekte varme, evt. start med en kjapp tur innom direkte varme.
Kjernetemperatur: 60-65° C
Les også: Slik lager du BBQ brisket
Se etter dette merket
Lær mer