Årets grillnyheter hos REMA 1000 | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Årets grillnyheter hos REMA 1000

Årets grillnyheter hos REMA 1000

Endelig er grillsesongen her, og butikkene bugner over av spennende grillnyheter. Her kan du lese mer om nyhetene, og få tips og inspirasjon til tilberedning. Kanskje finner du din nye grillfavoritt?

Saftige og smakfulle pølser med høyt kjøttinnhold

Hos oss finner du saftige og smakfulle pølser med høyt kjøttinnhold. I hele sommer får du 3 for 2 på spesialpølser – en perfekt anledning til å teste noen av årets pølsenyheter.

Baconsurret ostepølser

De gode pølsene fra Stange kommer nå med ost, bacon og et dryss med pepper — en skikkelig digg og kraftig pølse! Pølsen er laget på kjøtt av svin og storfe fra norske gårder. Østavind ost, som er en fyldig og smaksrik ost som virkelig får pølsa til å poppe — ostepølse skal smake ost!

Cheddar og jalapeño hot dog

Dette er en fyldig og spicy pølse som er perfekt på grillen! Denne pølsen skapte begeistring hos grillandslaget — selvsagt ble det en sterk anbefaling fra dem. Grovkvernet svinekjøtt tilsmakt med jalepeño og rikelig med cheddar ost. Den grønne chilifrukten gir en god og krydret smak uten å bli for sterk.

Ndjua-pølser

En av pølsenyhetene fra Kolonihagen er en fantastisk god og økologisk svinepølse. Dette er en hissig pølse fra lykkelige, økologiske griser. Denne grovkvernete pølse er inspirert av det søritalienske kjøkken. Den har en varm smak av chili og røkt paprika, og dufter deilig av hvitløk. Selvsagt har den det grønne merke for god dyrevelferd.

pølsetopping til grillfesten

DETTE KAN DU SERVERE MED PØLSER: Lyst til å spice opp pølsene til grillfesten? Se våre tips til tilbehør.

Ingen sommer uten hamburgere

Det blir ikke grillsommer uten burgere. I tillegg til kjente og kjære bestselgere har vi flere smakfulle burgernyheter.

Thick and juicy cheddar og jalapeño burger

Gjør deg klar for denne saftige burgeren med en herlig spicy smak av jalapeño (chilifrukt) og smaksrik cheddarost. Den har samme gode konsistens som klassikeren Big Beef Burger, men med chili og en smakfull cheddarost som smelter i burgeren under grilling.

Cheddar og chili fiskeburger

Her kommer en gladnyhet til de som elsker å grille fiskeburgere. Nytt av året er nemlig en saftig fiskeburger med cheddar og chili! Denne burgeren er laget av norsk hyse og kvitlaks fra Færøyene, og er produsert i Lofoten. Fordi fisken er finkvernet har burgeren en lekker, ikke så grov konsistens. Den er tilsatt chili og cheddar som gir en utrolig smakfull, fyldig og lekker burger.

Les mer: Årets beste grillmat – tips og oppskrifter

Lær å lage bruger av grillandslaget: Se grillkongen Craig sine beste tips til hamburgere.

Fisk på grillen

Det er veldig godt med fisk på grillen. I år kan du legge fisk rett på grillen i aluminiumsfolier – velg mellom smakfull laks med asian bbq saus eller deilig torsk med choirzo smør.

Asian BBQ laksefilet

Dette er en saftig laksefilet med en søtlig asiatisk BBQ-saus. I pakken finner du to saftige laksefileter med skinn, og en deilig asiatisk BBQ-saus med smak av ingefær, chili, hvitløk, soya og ketjap manis som gir en deilig søtlig karakter.

Torskefilet med chorizosmør og persille

Dette er en ren torskefilet toppet med to skiver med chorizosmør – basert på den gode, spanske pølsen av svin med deilig smak av chili og paprika.

Tid for tapas

Vi har et stort utvalg tapasretter, som f.eks patatas bravas, smaksbomben chorizo, sweet pepper med ost, oliven med urter, bruschetta mix og kjøttboller i tomatsaus, for å nevne noe! I hele grillsesongen får du 3 for 2 på våre plukk og miks tapasretter. Smårettene er perfekte å servere når du får gjester.

Pinsa

Fra Italia har vi hentet en deilig ferdigstekt pizzabunn, eller Pinsa som den heter i Roma. Pinsa er en sprø og deilig ferdigstekt pizzabunn som kan legges rett på grillen! Server den som et spennende tilbehør til tapasbordet, eller topp den med det du ønsker som en pizza – buon apetito!

Tilbehør til grillmat

Tilbehør til grillmaten kan varieres i det uendelige – og er med på å løfte et grillmåltid mange hakk. Prøv smakfulle dressinger og dipper, knasende sprø sidesalater og deilige grønnsaker, som passer perfekt til sesongens grillmiddager. Og det aller beste? De er fiks ferdige, og helt spiseklare!

Tilbehør som passer like godt til kjøtt som til fisk og grønt på grillen!