Bli kjent med kulturen i REMA 1000 | Jobbe i butikk
Hopp til innhold
Rema.no Karriere Kultur

Kultur

Vi er stolte av vår arbeidskultur. Den har bidratt til at REITAN er kåret som en av Norges beste arbeidsplasser seks år på rad av Great Place to Work.

REMA 1000-familien

En arbeidskultur skapes ikke over natten. Det er menneskene som er vår viktigste ressurs, og når du trives på jobb, trives kundene i butikken din. For å bli en del av REMA 1000-familien er det viktigste at du er positiv og initativrik, og har lyst til å lære. Derfor er vi ikke så opptatt av hva som står på papiret.
For at du skal ha det gøy på jobb, er vi opptatt av personlig utvikling, varierte arbeidsoppgaver og bygge et felles sett med verdier.

Utvikle deg sammen med oss

Vi har et stort fokus på å bygge deg som menneske. Mange av våre Kjøpmenn har startet som butikkmedarbeider som ung, og jobbet seg oppover. Som ansatt blir du tilbudt kurs og utdanning gjennom vår interne REMA-skole. Alle som er ansatt i REMA 1000 har mulighet til å delta på disse.

Lyst til å bli en del av REMA-familien?

Ved å ha dyktige mennesker med riktige holdninger, har REMA 1000 blitt en av Norges største merkevarer. Et felles sett med verdier sikrer at vi tar gode beslutninger, er lønnsomme, og har det gøy på jobb.

Våre åtte verdigrunnlag er ryggraden i vår bedriftskultur. Verdiene har blitt bygget opp igjennom historien, og er noe alle som jobber i REMA 1000 lever etter hver dag.

Kultur og verdier bygget over 40 år

REMA 1000 består av over 650 butikker over hele landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord. Det er menneskene hos oss som utgjør forskjellen, og som er en av de viktigste grunnene til at kunden velger å handle hos oss.
For å sikre en sterk kultur hvor alle drar i samme retning, har vi utarbeidet et felles sett med verdier. Sammen med en klar visjon og en tydelig forretningsidé, sikrer vi at alle drar i samme retning og har det gøy mens vi går.

Visjon

Vår visjon er å bli Norges største dagligvarekjede. Det å kombinere pris, kvalitet og ansvar er nøkkelen til å drive bærekraftig, og skape vekst i REMA 1000. Dette skal derfor gjenspeile alt vi gjør. En av mange grunner til at de ansatte er stolte av å jobbe i REMA 1000.

Felles verdier

Ved å ha dyktige mennesker med riktige holdninger, har REMA 1000 blitt en av Norges største merkevarer. Et felles sett med verdier sikrer at vi tar gode beslutninger, er lønnsomme, og har det gøy på jobb. Våre åtte verdigrunnlag er ryggraden i vår bedriftskultur. Verdiene har blitt bygget opp igjennom historien, og er noe alle som jobber i REMA 1000 lever etter hver dag.

REITAN skal være selve symbolet på sunn fornuft, kremmerskap, folkelighet og dyktighet. Hos oss er det ikke flaut å gjøre ting enkelt – det er genialt.
– Odd Reitan

Bli bedre kjent med vår historie

Lyst til å vite hva vi står for og hvordan vi ser på fremtiden? Her har vi funnet frem alt fra våre visjoner og verdier, til hvordan vi jobber med å skape et rikt mangfold på jobben.

Intervjuer med Kjøpmenn og ansatte

Les inspirerende historier om Kjøpmenn og ansatte, som vi er så stolte av å ha med på laget.