Rema.no » Våre egne merkevarer » Lev Vel – Gode produkter til barn » Babypakke – Prøv produkter fra Lev Vel gratis
Prøv en gratis babypakke fra rema 1000

Babypakke fra REMA 1000

Bestill en babypakke fra REMA 1000 og prøv anerkjente produkter fra Lev Vel-serien. På den måten får du testet produktene i ro og mak hjemme for å se om de passer for dere.

Pakken er gratis for deg som har Æ og har fått eller venter barn. Babypakken inneholder 6 produkter som gjør hverdagen litt enklere for deg og den minste.

Slik bestiller du babypakken i Æ

Du må aktivere babypakken i Æ for å få priskuttene. Åpne appen og skriv inn kampanjekoden eller skann QR-koden under i Profil i appen. Plukk varene selv i butikk og få kuttet i kassa.

Så enkelt!

Scann QR-kode:

Prøv en gratis babypakke med produkter fra Lev Vel hos REMA 1000

Eller skriv inn koden:

baby1000

Dette får du

Bleier Mini str. 2

Lev Vel-bleier fra REMA 1000 har en superabsorberende kjerne av mykt materiale som gjør at den føles ekstra tørr, lett og behagelig. Bleiene er Svanemerket og Astma- og allergimerket. Egnet for barn på 3-6 kg.

Badesåpe

Lev Vel badesåpe er fuktighetsgivende og kan gjerne brukes daglig. Såpen er uten parfymefri, uten palmeolje og er Astma- og allergimerket.

Tørre stellekluter

Tørre stellekluter fra Lev Vel kan fuktes i olje eller vann og benyttes ved bleieskift eller rengjøring av kropp og ansikt.

Ammeinnlegg

Lev Vel Ammeinnlegg føles myke og absorberende, og er helt fri for allergener. Innleggene er Svanemerket og dermatologisk testet.

Våtservietter

Lev Vel våtservietter av ren viskose egner seg godt til sart babyhud. Pakken er liten og inneholder 25 servietter. Produktet er Svanemerket og anbefalt av Astma- og allergiforbundet, og fri for palmeolje.

REMA 1000 Tøyvask sensitiv hvitt

Vaskepulver uten parfyme til lyst og hvitt tøy er nyttig å ha når du vasker til nye familiemedlemmer. Vaskepulveret fra REMA 1000 er astma- og allergimerket, Veganmerket og Svanemerket.

Dette er Lev Vel-serien

Produkter til barn som er snille mot huden og naturen, til en lav pris. I serien finner du et stort utvalg av bleier, stelleprodukter og mat – alt du trenger for å gjøre hverdagen litt enklere.

Lev Vel er anbefalt av Astma- og allergiforbundet og bærer de viktigste miljøsertifiseringene.

Les mer om Lev Vel her

Du er kanskje interessert i dette?

Visste du at du kan spare penger på alle bleier du handler hos REMA 1000? Som Æ-kunde får du 25% priskutt på alle bleiemerker, både Libero, Pampers og Lev Vel.

Alt du må gjøre er å laste ned Æ og aktivere bleiekutt i appen.

Les mer her

Ofte stilte spørsmål og svar

Babypakken er tilgjengelig for vordende eller nybakte foreldre. På den måten får du muligheten til å teste deg frem til hvilke produkter som passer deg og den lille. Du må ha Æ-bruker for å bestille pakken.

Scann QR-koden som du finner over eller skriv inn kampanjekode baby1000 i «legg til Æ-kode» under “Profil” i Æ. Produktene som er inkludert i babypakken vil nå være synlig under “For deg” i appen. Varene plukker du enkelt selv nesten gang du handler i en REMA 1000-butikk, og prisen blir automatisk trukket fra når du handler med Æ. Husk å bruke et registrert bankkort eller skanne din personlige strekkode før du betaler.

Etter at du har aktivert babypakken i Æ, finner du produktene du får gratis under “For deg” i appen. De aktuelle varene plukker du selv neste gang du handler i en REMA 1000-butikk, og prisen blir trukket fra når du handler med Æ – enten via et registrert bankkort eller hvis du registrerer din personlige strekkode før betaling.

Kampanjekoden er gyldig i 30 dager etter at du har aktivert den i Æ. Varene må hentes innen gyldighetsdatoen.

Du må ha versjon 1.4.2 eller nyere av Æ for å aktivere kampanjekoder. Oppdater appen og prøv på nytt. Oppdateringer gjør du enkelt under innstillinger på telefonen, eller direkte i Apple Store eller Google Play Store.

Nei, dessverre. Du får én babypakke per svangerskap. Pakken inneholder rikelig med produkter og begge barna vil få glede av denne.

Du må ha eller registrere ny Æ-bruker for å bestille babypakken. Det er gratis å bli Æ-kunde, og appen laster du enkelt ned i Apple Store eller Google Play Store på telefonen din.

Du får én babypakke per svangerskap. Kampanjekoden vil ikke fungere dersom du allerede har registrert og hentet ut dine produkter.

Du må hente produktene i løpet av varighetstiden. Etter dette vil ikke koden lenger fungere.

Disse ulike feilkodene kan dukke opp og har en enkel forklaring:

  1. «Eksisterer ikke» – Du har tastet feil kode. Prøv igjen. Appen bryr seg ikke om små og store bokstaver, men pass på at du ikke har mellomrom hverken foran eller bak.
  2. «Allerede brukt» – Du har allerede benyttet denne koden. Det er kun én babypakke per svangerskap.
  3. «Utløpt på dato» – Koden har utløpt på dato og er ikke lenger gyldig.

Husk at du må gi appen tilgang til kamera dersom du ønsker å scanne QR-koder. Dette gjør du i innstillinger på telefonen din.

Uff da! Ta kontakt med Æ-support, så skal vi undersøke hva som har skjedd. Trykk deg inn til kontaktskjema her.