Goodly | REMA 1000
Hopp til innhold
Goodly

For deg som vil eller må velge annerledes

Goodly er en serie med glutenfrie og laktosefrie produkter fra REMA 1000. Alle produktene er laget med gode råvarer som smaker skikkelig godt, som pasta og pizza laget i Italia.

Goodly er en serie glutenfrie og laktosefrie produkter fra REMA 1000

Produkter fra Goodly

Goodly er en serie glutenfrie og laktosefrie produkter innen pasta og pizza. Serien finner du i alle REMA 1000-butikker og utvalget kan variere.

Glutenfri fusilli med hjemmelaget pesto

Den beste pestoen får du hvis du lager den selv. Prøv denne oppskriften med hjemmelaget pesto og glutenfri fusilli fra Goodly.

Tradisjon & kvalitet

Pasta fra Goodly er laget sør i Italia, der de virkelig kan pasta. Alle pasta-produktene er basert på litt andre råvarer enn det man kanskje er vant til, som mel fra mais og ris eller erter og linser.
På den måten får du skikkelig god pasta helt uten gluten.

Ofte stilte spørsmål

Goodly er en serie med glutenfrie og laktosefrie produkter fra REMA 1000, for deg som vil eller må velge annerledes.
Serien ble først lansert som REMA 1000 Üten, og inneholder mange av de samme produktene.

I serien Goodly finner du pasta- og pizzaprodukter helt fri for gluten.
Når du først har smakt Goodly-produkter skjønner vi godt at du vil ha mer! Heldigvis vil vi jobbe med å lansere flere spennende fri for-produkter du kan nyte.

Goodly pasta er laget sør i Italia, der de virkelig kan pasta. Alle pasta-produktene er basert på litt andre råvarer enn det man kanskje er vant til. Vi benytter mel fra mais og ris, eller erter og linser. På den måten får du skikkelig god pasta helt fri for gluten.
Les mer om produktene her.

Se flere av våre egne merkevarer