Vår unike merkevare Kolonihagen har virkelig gjort et innhogg i det norske dagligvaremarkedet og med det gitt norske forbrukere tilgang til økologiske produkter også i en travel hverdag. 

Dette sier juryen om Kolonihagen: 

Årets vinner av Matprisen 2023 har satt sitt preg på matnorge. Fra den spede begynnelsen har vinneren vært drevet av et ønske om å endre hva vi spiser og drikker her til lands. Til det kreves det mot og oppfinnsomhet, en vilje til å gripe inn i etablerte rammer og kreve en endring. Det har de også lykkes med. Årets vinner er inkluderende og ambisiøs, og viser med all tydelighet at bærekraftig mat og drikke ikke er utopisk. Med tiden har årets vinner kolonisert hyller i dagligvaremarkedet og med det gitt norske forbrukere tilgang til økologiske produkter også i en travel hverdag. Vinneren av Matprisen er Kolonihagen. 

Kolonihagen: – Tenk at vi blir anerkjent for den jobben vi gjør – det gjør oss ordentlig stolte og ydmyke – og ikke minst gir det oss enda mer energi til å fortsette den jobben vi gjør hver eneste dag. 

Matprisen ble etablert i 2014 og eies av Debio.