Tusenvis å spare på bleiebytte | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Tusenvis å spare på bleiebytte

Tusenvis å spare på bleiebytte

Sigrid Schei Lorentzen (30) er blant dem som har oppdaget at det er tusenlapper å spare på å bruke et rimeligere bleiemerke – som attpåtil er blant de beste i test.

Da Ellen ble født i februar, bestemte Sigrid og mannen seg for å teste et nytt bleiemerke hver gang de handlet.

– Vi ville prøve alle, for å finne ut hvilke som var best for oss, sier hun, og legger datteren ned i vuggen. Ellen pludrer videre mens mamma får en pause i sofaen.

Det var først da de bestilte varer via en hjemmeleveringstjeneste at de testet bleiene fra REMA 1000s barneserie Lev Vel for første gang.

– Vi likte disse veldig godt. De har fin passform, holder godt på innholdet og har fint design, sier hun.

At de i tillegg er blant de rimeligste på markedet, er en hyggelig bonus. Kvalitetsbleier til en rimelig penge, mener Sigrid.

Her kan du lese mer om Lev Vel-produktene.

Store summer å spare

FØRSTEGANGSMAMMA: Sigrid Schei Lorentzen fra Oslo fikk datteren Ellen i februar. Foto: VG Partnerstudios

På sykehuset i Oslo fikk de utdelt bleier med den nyeste teknologien, der en stripe på bleien indikerer om barnet har tisset.

– Disse opplevdes også gode, men når vi skifter bleie opptil åtte ganger i døgnet, blir det fort dyrt om man skal velge det mest kostbare merket hele tiden, sier hun.

Prismessig koster Lev Vel-bleiene i snitt 0,88 kroner. Andre bleiemerker, sett under ett, kommer ut med en snittpris på 2,79 kroner per bleie.

Bleiene varierer i pris ut fra størrelse og type, så dette er kun et estimat (badebleier er ikke tatt med i regnestykket):

(Obs, prisene kan endre seg og følger markedet til enhver tid)

Skal oppleves som et trygt valg

Kategorisjef i REMA 1000, Maria Iversen, forteller at de ønsket å tilby en serie med økologiske og miljøsertifiserte produkter. Alt spiselig i Lev Vel-serien, som smoothies og babygrøt, er økologisk produsert, mens alle hudprodukter har de viktige miljømerkene.

– Med Lev Vel-serien ville vi ta ut alt som kan være farlig, skadelig eller vanskelig å forholde seg til. Vi ønsker at foreldrene kan stole på at vi har tenkt på alt, sier Iversen.

Tørr, lett og behagelig

Sigrid er fornøyd med at Lev Vel-bleiene både er Svanemerket og allergivennlige.

– Det er selvfølgelig kjempebra, men det hjelper lite hvis ikke bleiene holder på innholdet, påpeker hun. Sigrid har nemlig erfart at enkelte billigbleier er tynne og lekker fort. Bleiene fra Lev Vel-serien scorer derimot høyt i tester, til tross for at prisen er lav.

FORNØYD: Ellen er stort sett fornøyd med livet så lenge hun er tørr og mett. I varmen som har vært denne våren, er bekledningen ofte bare bleie. Foto: VG Partnerstudios.

– Min erfaring så langt er at disse bleiene sitter godt på og har ekstra gode vinger på sidene. Det gjelder bare å huske å brette dem ut, slik at innholdet ikke kommer ut, humrer hun.

Ifølge kategorisjef Maria Iversen er det nettopp dette som har vært førsteprioritet i utviklingen av Lev Vel-serien.

– Barnefamilien er ekstremt viktig for oss, og da handler det om å levere på det vi lover. Derfor har vi ikke gått på kompromiss med kvaliteten selv om prisen er lavere, sier hun.

Skrevet av VG Partnerstudios.