Lam hos REMA 1000 | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Lam hos REMA 1000

Lam hos REMA 1000

Norsk lam er på sitt beste om høsten. Vi samarbeider med flere lokale produsenter for å tilby deg lammekjøtt av den beste kvaliteten til den laveste prisen. Sjekk ut utvalget i din lokale REMA 1000-butikk.

Kjøttet fra norske lam er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet, på heiene og ved kysten. Om høsten er lammet på sitt beste.

Du trenger ikke gå til slakteren for å få lammekjøtt av høy kvalitet. Lokale leverandører som Lofotlam, Røroslam, Polarlam og Klosterlam finner du nemlig i kjølediskene hos REMA 1000. Målet er å tilby deg de beste norske råvarene, til den laveste prisen.

Se våre beste oppskrifter med lam her.

Disse lammeproduktene finner du hos REMA 1000

Lofotlam

Sauehold i Lofoten har lange tradisjoner. Her beiter lammene fritt langs kysten den ene dagen og i de bratte fjellsidene den neste. Kjøttet blir naturlig saltet av sjøsprøyten vinden fører med seg innover landskapet og det bratte terrenget gir fyldig og marmorert kjøtt med en særegen aroma. Lofotlam finner du i REMA 1000-butikkene i Oslo og deler av Østlandet.

Les mer om Lofotlam her.

lofotlam_topp_1920x733

Røroslam

Frisk fjelluft, gourmetbeite og lange tradisjoner – dette er suksessoppskriften som gjør lam fra Røros til et naturlig førstevalg når høstens beste middager skal tilberedes. Lammene beiter mellom 600 og 1000 meter over havet og kommer direkte fra utmarksbeite, noe som gjør at smaken er helt unikt. Røroslam finner du i REMA 1000-butikkene i Trondheim og deler av Midt-Norge.

Les mer om Røroslam her.

roroslam_topp_1920x818

Klosterlam

De lettsaltede havbeitene i øyriket rundt Norges eneste bevarte middelalderkloster, Ulstein kloster i Rogaland, gir noe av det møreste og mest smakfulle lammekjøttet i landet. Klostergarden bærer nemlig Spesialitetsmerket for den unike smaken disse høstlammene har. Klosterlam finner du i REMA 1000-butikker i Rogaland og Etne.

Les mer om Klosterlam her.

klosterlam_1920x1080

Polarlam

Varmen fra Golfstrømmen og lyset fra midnattssolen gjør den nordlige delen av landet til en arktisk, grønn oase. Polarlammene beiter utelukkende nord for Polarsirkelen, fra Steigen i Sør til Alta i nord, og det friske klimaet gjør Polarlam ekstra spesiell. Du finner Polarlam i REMA 1000-butikkene i Nordland, Troms og Finnmark.

Polarlam produseres av Gilde.