Frukt og grønt | Ferske varer hele 6 dager i uken | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Frukt og grønt hos REMA 1000
FRUKT OG GRØNT HOS REMA 1000

Det skal være enkelt å velge sunt

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. 

Alltid fersk frukt og grønnsaker

Vi gjør det ofte enkelt, som å kjøre pallene rett inn i butikken. Det gjør det mulig for oss å tilby deg et stort utvalg av frukt og grønt, til lave priser. Uansett om du trenger frukt, grønnsaker, bær eller ferdigkuttede varianter, finner du det hos din lokale REMA 1000-butikk.

Alle REMA 1000-butikkene har i tillegg en egen frukt- og grøntansvarlig, som sikrer at avdelingen ser bra ut, og at du får tak i de beste råvarene.

Oppskrifter og tips

Enkelt, godt og sunt til familien

De aller fleste av oss er klar over hvor viktig et sunt kosthold er for små og store. I en travel hverdag er det likevel ikke alltid like enkelt å gjennomføre. Uten planlegging er det lett å ende opp med raske løsninger på middagsbordet. Her finner du enkle, gode og sunne oppskrifter til hele familien.

ENKELT Å VELGE SUNT

Mer frukt og grønt i hverdagen

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. Her får du gode tips til hva du kan lage.

Frukt og grønt

Gode tips

Oppskrifter

Frukt og grønt

Friske salater, middagsmat med masse digge grønnsaker, en banan til lunsj, grønnsaker med dipp eller en gulrot før middag? Det finnes mange måter å få i seg frukt og grønt på, og det er enklere enn du tror. Her finner du inspirasjon til næringsrike retter som gjør kroppen din skikkelig glad!

Samfunnsansvar og bærekraft

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

GRATIS MATMAGASIN