Lev Vel - Gode produkter til barn - bleier, stell og mat | REMA 1000
Hopp til innhold

Gode produkter for poden og kloden

Lev Vel er REMA 1000s egen serie med gode produkter til barn. I serien finner du produkter som både barnet, lommeboka og miljøet får glede av, som bleier, stelleprodukter, ferdige middager og klemmeposer.

Nøye utvalgte ingredienser

Alle produktene er laget med nøye utvalgte ingredienser for å være snille mot både poden og kloden, er godkjent av Astma- og allergiforbundet og har de viktigste miljøsertifiseringene.

Bleier av høy kvalitet til laveste pris

Bleiene fra Lev Vel finnes i seks størrelser og passer til barn fra 3 til 30 kg. Bleiene har en superabsorberende kjerne av mykt materiale, som gjør at den føles ekstra tørr, lett og behagelig.
Alle bleiene er Svanemerket, FSC-merket og godkjent av Astma- og allergiforbundet.

Milde stelleprodukter

Stelleproduktene fra Lev Vel bærer de viktigste miljøsertifiseringene, som Svanemerket og FSC-merket, og er fri for palmeolje. Produktene er anbefalt av Astma- og allergiforbundet.

Prøv en gratis babypakke

Med babypakken fra Lev Vel kan du prøve produktene i ro og mak hjemme for å se om serien passer for deg og den minste.
Pakken er gratis for alle som har Æ og inneholder 6 produkter.

Klemmeposer – perfekt når du er på farta

Ha en smoothie-, yoghurt- eller fruktgrøtpose liggende i stellebaggen når dere er på farta. Da har du alltid redningen klar når den lille blir sulten.
Klemmeposene kommer i ulike smaker og alle er laget av 100% økologiske ingredienser. Smoothiene er laget av 100% frukt, bær eller grønnsaker.

Ferdig middag – som hjemmelaget

Middagsserien fra Lev Vel er laget av rene råvarer og er helt fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, og uten tilsatt salt eller sukker – akkurat som hjemmelaget barnemat. Visste du at vi har fått hjelp av en Michelin-kokk til å lage produktene?

Tips

Dette bør du alltid ha i stellevesken

En godt pakket stelleveske kan redde dagen når du er på tur. Dette bør du alltid ha med når du skal ut døra med den lille:
▢ Våtservietter
▢ Klemmeposer eller raske måltider
▢ Bleier
▢ Noe å drikke til den lille
▢ Ammeinnlegg
▢ Ekstra klesskift
▢ Eventuelt smokker eller leker

Bli kjent med Lev Vel-familiene

Vi har blitt med fem småbarnsfamilier i ulike livssituasjoner for å se hvordan de løser hverdagens utfordringer. I denne Lev Vel-serien får du blant annet innblikk i livet til åttebarnsfamilien, alenepappaen og en hverdag med to mammaer.

Enkle tips til hverdagen med små barn

Bli kjent med flere REMA 1000-produkter