Kolonihagen | Kjøp hos REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Bilde av Kolonihagen sin logo i svart og hvitt.

God smak med god samvittighet

Siden 2004 har Kolonihagen gjort sitt beste for å skape et enda bedre samfunn. Om det høres litt idealistisk ut tar de det som et kompliment. De jobber med produsenter som hever listen for dyrevelferd, bærekraft og smak, hva som kan gjøres – og hva som er det riktige å gjøre. Det er ikke alltid lett, men det er alltid verdt innsatsen. Vi som vil det annerledes.

Produkter fra Kolonihagen

Kolonihagens produkter finner du i alle REMA 1000 sine butikker, og de tilbyr produkter som kaffe, te, rundstykker, yoghurt, juice, brus, ost, skinke, frø, pasta og melblandinger. Utvalget vil variere fra butikk til butikk, men det er verdt å merke seg at i noen regioner finnes det et knippe REMA 1000 butikker som har hele varesortimentet til Kolonihagen – disse kalles for ambassadørbutikker. I samarbeid med Kolonihagen ønsker vi i REMA 1000 å gjøre økologiske produkter billigere og mer tilgjengelig for folk flest.

Kjøp dyrevernmerket svin hos REMA 1000

Alle svineprodukter fra Kolonihagen er Dyrevernmerket. Merket forsikrer deg om at grisene har fått gå ute, har bedre plass, kan leke og utfolde naturlig atferd, har myk liggeplass og tilgang på mer naturlig mat.

Faser ut emballasje med Carbon Black

Carbon Black er en fargetilsetning som gjør produkter helt svarte og vanskelig å gjenvinne. Nå fjerner Kolonihagen den fra all emballasje.

Det er ingen hemmelighet at gjengen i Kolonihagen elsker limonade, og inspirasjonen bak sparklingserien deres er franske og italienske limonader; leskende drikker med forfriskende smaker!

Mest populære produkter

Bli bedre kjent med flere REMA 1000-produkter