Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no » Våre egne merkevarer » Kolonihagen – god smak med god samvittighet

Kolonihagen – God smak med god samvittighet

Når du velger Kolonihagen velger du produkter som er laget i tråd med naturen. Kolonihagen er kjent for sine premium produkter med fokus på smak, kvalitet, bærekraft og dyrevelferd.

Alle produkter er økologisk produsert og stiller høyere krav til hvordan maten din lages. Det kaller vi god smak med god samvittighet.

Kolonihagen finner du i alle REMA 1000 sine butikker.

Produkter fra Kolonihagen

Kolonihagen finner du i alle REMA 1000 sine butikker, og tilbyr produkter som kaffe, rundstykker, yoghurt, juice, ost, skinke, frø, fryste bær, iskrem og melblandinger. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

I samarbeid med Kolonihagen ønsker vi i REMA 1000 å gjøre økologiske produkter billigere og mer tilgjengelig for folk flest.

Se alle produkter her
Trenger du en god start på dagen?

Her er 6 gode frokosttips

Les frokosttipsene

Nytt fra Kolonihagen

Denne høsten lanserer Kolonihagen syv nyheter til pasta- og pizzatallerkenen. Nå kan du nyte dine italienske favoritter med god samvittighet og god smak.

Se nyhetene her

Kjøp dyrevernmerket svin hos REMA 1000

Alle svineprodukter fra Kolonihagen er Dyrevernmerket. Merket forsikrer deg om at grisene har fått gå ute, har bedre plass, kan leke og utfolde naturlig atferd, har myk liggeplass og tilgang på mer naturlig mat.

Les mer her

For meg er dyrevelferd det aller viktigste. Jeg trives med å se at dyra har det bra. Det er fint å få en bekreftelse på at det arbeidet man gjør er riktig gjennom en slik ordning.

– Kåre A. Abrahamsen, grisebonde i Andebu for Kolonihagen.

Bilde av Kolonihagens filtermalte kaffe fra Guatemala fra Kolonihagen som selges hos REMA 1000.

Kjøp kaffe og støtt arbeiderne

For hver pose kaffe du kjøper fra Kolonihagen, går 2 kroner tilbake til arbeiderne i det landet kaffen kommer fra. Hittil har vi samlet inn 670 000 kroner til kaffefondet.

Les mer om kaffefondet her

Denne posen er laget av planter

Alle frø fra Kolonihagen kommer i emballasje laget av Grønn Plast. Kolonihagen er en av flere leverandører som tester ny emballasjeteknologi slik at vi kan bruke mindre plast hos REMA 1000.

Les mer her

Mest populære produkter

Kolonihagen kogurt - plantebasert alternativ til yoghurt

Kolonihagen Kogurt med vanilje

Kolonihagen kaffe fra Etiopia, hele bønner

Kolonihagen Vesterhavsost