Design vårt handlenett | Konkurranse | REMA 1000
Hopp til innhold
Fristen for deltakelse har gått ut

Vil du designe vårt nye handlenett?

Vi inviterer det norske folk til å delta!

Nå setter vi i gang en designkonkurranse for å skape et nytt og unikt handlenett, som er bedre for både miljøet og lommeboka. Er du med?

Fristen for innsendelser ble avsluttet 12. februar.

 

Nytt design: Sammen med det norske folk utvikler vi nå et nytt handlenett med unikt design.

Hvorfor starter vi en handlenett-konkurranse?

Plastforsøpling er en av de største miljøutfordringene verden står overfor i dag. Åtte millioner tonn plast, som tilsvarer vekten av mer enn 5 millioner biler, havner i havet hvert eneste år. 80 % av dette kommer fra land. REMA 1000 ønsker å være en del av løsningen ved å redusere plast der vi kan. Hver eneste dag jobber vi for å få flere til å takke nei til plastposen – og heller ta i bruk handlenett, som kan brukes igjen og igjen. Sammen med det norske folk vil vi nå utvikle et handlenett med nytt og unikt design.

 

Konkurransen har 3 faser:

 

 

Vi inviterer alle kreative sjeler til å sende inn sitt designforslag. Fristen for innsendelse var 12. februar. Konkurransen er nå avsluttet. 


 

 

Vår jury vil vurdere alle innsendte designforslag, og vil til slutt plukke ut tre finalister. Les konkurransereglene under nøye slik at du blir med i vurderingen.

Juryen består av:

 • Cecilie Lind, Handelens Miljøfond
 • Bent Stiansen, kokk og matentusiast
 • Emilie Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft i REMA 1000
 • Sander Sagosen, håndballproff
 • Bendik Høibraaten, TRY Design

 

 

De tre finalebidragene blir publisert på rema.no, og i våre sosiale medier-kanaler. Her vil det norske folk kåre vinnerdesignet.

 

Slik deltar du i designkonkurransen:

For å delta i konkurransen, sender du inn ditt designbidrag. Send inntil tre bilder av hvordan designet ditt ser ut, og forklar gjerne med en liten tekst. Du trenger kun å levere skisser, og vil få muligheten til å ferdigstille designet i detalj dersom du vinner konkurransen. Vi gjør dette for å minske arbeidet før du eventuelt vinner. Påse at du registrerer riktig navn og telefonnummer. Det koster ikke noe å delta i konkurransen.

Ser du ikke konkurranseskjema?

GODKJENN INFORMASJONSKAPSLER

Ser du ikke skjemaet du skal fylle inn? Da må du først godkjenne markedsføring under våre informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker dette, kan du finne svarskjema via knappen under.

KONKURRANSEREGLER

 

Hvem kan delta?

Du må være fylt 18 år for å delta i konkurransen.

 

Konkurranseperioden

Konkurransen starter 24. januar og første fase med innsendelse avsluttes 12. februar. Deretter vil vår jury plukke ut tre finalebidrag, som våre kunder og andre følgere på sosiale medier kan stemme på. Bidraget med flest stemmer utropes i mars.

 

Premie

*Vinnerdesignet premieres med 10.000,- kroner. Ved å delta i konkurransen aksepterer man at REMA 1000 Norge får rettighetene til å bruke vinnerdesignet på våre handlenett, samt i andre flater som i sosiale medier og i film. Premien på 10.000 kr er et honorar for frikjøp av vinnerdesignet i to år.

 

Slik leverer du

Fyll ut riktig navn og telefonnummer, og last opp filen i PDF eller et annet format som er mulig å åpne uten designprogrammer. Filen kan maks være på 25MB. For å begrense arbeidet i tidlig fase, ønsker vi en hovedleveranse bestående av maks én A4 side (400 ord) med beskrivelse, og opptil tre konseptskisser. Dersom du ikke ser innleveringsskjemaet kan du åpne det direkte her.

 

Format på handlenettet

Handlenettet som skal få nytt design, er vårt mest miljøvennlige bærealternativ. Handlenettet må beholde sin fasong og få trykk på godkjent område. Dette er produsert av minst 80 % resirkulert plast, og er godt egnet til å brukes igjen og igjen. Handlenettet er solid og romslig, og har robust bunn, slik at du enkelt kan stable varene i det. Når handlenettet til slutt må kastes i plastavfallet, er det sikret nytt liv som råvare til f.eks. nye handlenett.

 

Designmål: Målene på området som kan designes er 510 x 410. Du skal ikke inkludere dagens (R).

 

 

Andre vilkår

 • Nærmere informasjon om det praktiske knyttet til overlevering av premien vil bli gitt av REMA 1000 Norge AS.
 • Ansatte i TRY AS, REMA 1000 Norge AS, eller i REMA 1000-butikker kan ikke delta i konkurransen.
 • REMA 1000 Norge AS forbeholder seg retten til å kunne avslutte konkurransen eller til å endre vilkår uten videre varsel. Hvis konkurransen avsluttes har ikke REMA 1000 rettigheter til noen innsendte bidrag. Gjeldene regler og betingelser finnes på denne siden.
 • Deltakere må være innforstått med at endelig design kan avvike fra originalen.
 • Ingen personer kan vinne mer enn en (1) premie.
 • Ingen personer kan sende inn mer enn ett (1) design bidrag.
 • Deltakere må være innforstått med at det kan forekomme omtale/publisitet i forbindelse med konkurransen.

 

Skrivefeil eller utilsiktede feil

REMA 1000 Norge AS, eller andre partnere direkte eller indirekte involvert i denne konkurransen, tar ikke ansvar for trykkfeil eller misforståelser knyttet til konkurransereglene.

 

Behandling av personopplysninger

REMA 1000 Norge AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn i forbindelse med konkurransen.

Personopplysningene som behandles om deg er ditt navn og telefonnummer. Opplysningen vil brukes til å kontakte vinneren av konkurransen over telefon. Vi vil slette opplysningen så snart vinneren er kåret, og senest innen 30 dager etter at konkurransen er avsluttet.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen er vår berettigede interesse i å kontakte vinnere av konkurransen, jf. Personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f.

REMA 1000 Norge AS vil i tilegg behandle enkelte personopplysninger (navn) i forbindelse med konkurransen og kunngjøring av vinner publiseres på sosiale medier, samt at vinner vil kunngjøres på REMA 1000 sin nettside og i betalt annonsering.

For mer informasjon om dine rettigheter og hvordan REMA 1000 Norge AS behandler personopplysninger viser vi til REMA 1000 Norge AS personvernerklæring. Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke ønsker å delta eller har spørsmål relatert til konkurransen.