VETIVO™

Fôr for mestere

Hunder elsker å mestre ting. Uansett om det handler om å samle flokken ute på tur, finne en ball bak sofaen, eller dra en slede over Finnmarksvidda. VETIVO™ er fôr som er utviklet for å gi hunden din akkurat det den trenger for å være en mester,  på sin egen unike måte.

 

ForstørrelsesglassVETIVO™ er et hundefôr av premiumkvalitet utviklet i samarbeid med ernæringseksperter og hundeoppdrettere. Filosofien er at kun det beste er godt nok. VETIVO™ inneholder minimum 24% animalsk protein. For å sikre et godt og balansert kosthold inneholder fôret også grønnsaker.

Velg riktig fôr til din hund

VETIVO™ Valp

Kropper i rask utvikling må ha et balansert og næringsrikt fôr.
Les mer 

VETIVO™ Liten

Små hunder behøver ofte mer næring enn du tror.
Les mer

VETIVO™ Voksen

Riktig kosthold er viktig for at hunden skal holde seg sunn og glad.
Les mer

VETIVO™ Aktiv

Hunder som er mye i aktivitet trenger ekstra protein og energi.
Les mer

Vetivo Hundesnacks med kyllingkjøtt passer perfekt til hunder i alle størrelser

VETIVO™ Hundesnack kylling

Hundesnacks med 92% kyllingkjøtt uten korn. Myke sticks som passer perfekt til alle hunderaser.

Vetivo tyggepinner med kylling. Godt for tannhygiene. Passer alle hunderaser.

VETIVO™ Tyggepinner med kyllingwrap

Tyggepinner av høy kvalitet som er bra for hundens tannhygiene. Passer til alle hunderaser.

#vetivo fra Instagram

Veterinæren hjelper deg

Veterinær Charlotte Leschbrandt ved Storm Dyreklinikk i Mandal
har årelang erfaring med sledehunder i trening og løp.
I denne videoguiden hjelper hun deg med med enkle og raske tips
for å mestre hundehverdagen.

 

 

 

FAQ VETIVO™ fôr

Vi ønsker å være ærlige og transparente i våre VETIVO™ deklarasjoner, og du finner alle ingredienser og næringsinnhold på produktene og her på siden. Målet er at både du og hunden får en god opplevekse med fôret vårt.

Vi bruker Dansk varefakta på all vår emballasje. Vår ingrediensliste overholder derfor all lovgivning.

top_logo2

FAQ VETIVO™ fôr

VETIVO™ er et hundefôr av premium kvalitet utviklet i samarbeid med ernæringseksperter og hundeoppdrettere. Filosofien er at kun det beste er godt nok. Vi ønsket å utvikle et fôr som gir hunden din riktig næring og god fordøyelse, fôret er derfor laget med få og nøye utvalgte ingredienser. VETIVO™ inneholder minimum 24% animalsk protein. For å sikre et godt og balansert kosthold inneholder fôret også grønnsaker.

Et premium og superpremium fôr kjennetegnes med at det er rene proteinkilder og høy kjøttandel – som i tillegg er lett fordøyelig. Videre er mange Superpremium-fôr tilsatt fettsyrer og vitaminer.

Fôret har få ingredienser og inneholder ikke unødig fyllmasse.  Alle ingrediensene har en funksjon for den totale sammensetningen, og er deklarert på produktene. Deklarasjonene finner du og under hver enkelt produktside over.

Når du starter med nytt fôr tar det ca. en uke før hunden din er tilvendt. Begynn med å blande inn ca. 10% av det nye fôret med det fôret du gir hunden i dag. Øk gradvis mengden til 100% etter en uke.

Tørrfôr til både hunder og katter fremstilles ved at råvarene etter grundig blanding bringes i en tilstand hvor det kan presses til piller. Denne prosessen omfatter en kortvarig oppvarming under trykk. Fordi denne prosessen foregår under trykk kan oppvarmingstiden reduseres og på denne måten beskytter man de varmefølsomme næringselementene.

VETIVO™ korn og glutenfritt med kyllling og fisk er ca. 371 kcal/gram (beregnet som utnyttelig energi).

Fôrmengden vil variere fra hund til hund. Under finner du en anbefaling ut ifra hundens vekt, basert på de ulike fôrtypene.

VETIVO™ Aktiv
aktiv

VETIVO™ Liten
liten

VETIVO™ Valp
valp

VETIVO™ Voksen
voksen

I VETIVO™-serien finnes det i dag ikke et eget fôr til store hunder – men voksenfôret kan brukes til hunder opp til 60kg.

VETIVO™ er ikke et fullfôr som kan brukes som sykdomsbehandlende diett, men er beregnet som fullfôr til hunder uten spesielle sykdomsproblemer. VETIVO™ valp, liten og voksen er helt fri for kornprodukter og gluten og kan derfor brukes av hunder som er intolerante overfor disse ingrediensene.

VETIVO™ har en 18 måneders holdbarhetstid og VETIVO™ bør oppbevares uåpnet tørt ved vanlig romtemperatur og åpnet i tett emballasje.

Det enkle er ofte det beste

Elisabeth Edland er blant verdens dyktigste hundekjørere. Hun driver teamet Flying Huskies, og har vunnet norges-, europa- og verdensmesterskap. Vi er veldig glade for samarbeidet med Elisabeth, for vi vet hvor opptatt hun er av at hundene hennes både skal yte maksimalt og ha et godt liv. Glade og fornøyde hunder som oppnår mestringsfølelse er det viktigste for Elisabeth. At hun velger å gi VETIVO™ til sine hunder gjør oss sikre på at vi har et premiumfôr av høy kvalitet.

Les mer om Elisabeth Edland og hennes hunder på flyinghuskies.no eller på Facebook.