VETIVO™ Valp

valpefor

Utviklingen fra valp til voksen hund foregår i et voldsomt tempo. Kroppen er i stadig forandring og skal gå fra nyfødt til voksen på bare ett år. VETIVO™ Valp er utviklet for å gi valpen det den trenger de første tolv månedene. Fôret er balansert og næringsrikt, som gjør at valpen din kan vokse opp og utforske verden.

Lakseolje og rosmarin sørger for ekstra antioksidanter, Omega 3 og aminosyrer, som sammen gir valpen en sunn og frisk start på livet.

Les mer om VETIVO™ hundefôr.

sammensattKlikk her for deklarasjon til VETIVO™ Valp

FAQ VETIVO™ fôr

Vi ønsker å være troverdige og transparente i våre VETIVO™ deklarasjoner og de er derfor helt transparente dvs. man kan se alt innhold. Vi ønsker at våre kunder og hunder får en god opplevelse med vårt fôr.

Vi bruker Dansk varefakta på all vår emballasje. Vår ingrediensliste overholder derfor all lovgivning.

top_logo2

FAQ

VETIVO™ er et hundefôr av premium kvalitet utviklet i samarbeid med ernæringseksperter og hundeoppdrettere. Filosofien er at kun det beste er godt nok. Vi ønsket å utvikle et fôr som gir din hund god næring og fordøyelse, og vi har laget et fôr med få nøye utvalgte og næringsrike ingredienser. VETIVO™ inneholder minimum 24% animalsk protein. For å sikre et godt og balansert kosthold inneholder fôret også grønnsaker.

Et premium og superpremium fôr kjennetegnes med at det er rene proteinkilder og høy kjøtt andel – og den bør være lett fordøyelig. Videre er mange Superpremium fôr tilsatt fettsyrer og vitaminer.

Fôret har få ingredienser som alle er deklarert. Vi bruker ikke unødvendig fyllmasse. Alle ingrediensene har en funksjon for den totale sammensetningen.

Når du starter med nytt fôr tar det ca. en uke før hunden din er tilvendt. Begynn med å blande inn ca. 10% av det nye fôret med det fôret du gir hunden i dag. Øk gradvis mengden til 100% etter en uke.

Tørrfôr til både hunder og katter fremstilles ved at råvarene etter grundig blanding bringes i en tilstand hvor det kan presses til piller. Denne prosess omfatter en kortvarig oppvarming under trykk. Fordi denne prosessen foregår under trykk kan oppvarmingstiden reduseres og på denne måten beskytter man de varmefølsomme næringselementer.

VETIVO™ korn og glutenfritt med kyllling og fisk er ca. 371 kcal/gram (beregnet som utnyttelig energi).

VETIVO™ Aktiv
aktiv

VETIVO™ Liten
liten

VETIVO™ Valp
valp

VETIVO™ Voksen
voksen

I VETIVO™ porteføljen finnes det i dag ikke fôr til store hunder – men voksen fôret kan brukes til hunder opp til 60kg.

VETIVO™ er ikke et fullfôr som kan brukes som sykdomsbehandlende diett, men er beregnet som fullfôr til hunder uten spesielle sykdoms problemer. VETIVO™ valp, liten og voksen er helt fri for kornprodukter og gluten og kan derfor brukes av hunder som er intolerante overfor disse ingrediensene.

VETIVO™ har en 18 måneders holdbarhetstid og VETIVO™ bør oppbevares uåpnet tørt ved vanlig romtemperatur og åpnet i tett emballasje.