Uten - REMA 1000

Om

REMA 1000 Üten er vår egen serie med smakfulle kvalitetsprodukter for deg med matallergi eller intoleranse. Vi ønsker at du og dine skal kose deg med matlagingen – da spiller gode matvarer en vel så viktig rolle som gode kjøkkenredskaper. Produktene er like gode, eller bedre, som alternativene med gluten og passer for hele familien.

REMA 1000 - Uten

Pasta

REMA 1000 Uten pastaprodukter er glutenfri og er derfor egnet for personer med cøliaki eller glutenintoleranse. Pastaen er produsert i Gravina in Puglia, sør i Italia. Hele pastaserien er produsert med økologiske ingredienser.

Økologisk spagetti glutenfri

Økologisk lasagneplater glutenfri

Økologisk makaroni glutenfri

Økologisk fusilli glutenfri

Økologisk ertepasta penne glutenfri

Økologisk linsepasta fusilli glutenfri

Brød

REMA 1000 Uten brødprodukter er glutenfri og egnet for personer med cøliaki eller glutenintoleranse. Brødene er halvstekt og langtidsholdbare. Hele brødserien er produsert med økologiske ingredienser.

Økologisk fiberbaguette glutenfri

Økologisk maisbrød med amarant glutenfri

Økologisk solsikkebrød glutenfri

Frokostprodukter

I REMA 1000 Uten frokostprodukter finner du glutenfri lettkokte havregryn og porsjonspakker med havregrøt, både i smakene naturell og med skogsbær. Produktene bærer nøkkelhullmerkingen og er egnet for personer med cøliaki eller glutenintoleranse.

Lettkokte havregryn glutenfri

Havregrøt naturell glutenfri

Havregrøt med skogsbær glutenfri

Frysevarer

Enkelte dager er det deilig å ha et kjapt middagsalternativ tilgjengelig. I REMA 1000 Uten frysevarer finner du nå en glutenfri og laktosefri Pizza Margherita – enkelt, uten å gå på bekostning av smaken.

Pizza Margherita gluten- og laktosefri

Pizza Margherita