Ukemeny på 1-2-3 | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Ukemeny på 1-2-3

Ukemeny på 1-2-3

Trenger du middagstips til den kommende uken? Her finner du ferdige ukemenyer med mange gode oppskrifter, slik at planleggingen i hverdagen blir litt enklere.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

6 gode tips til "matprepping"

«Det heter ikke rester hvis man har en plan. Da heter det matprepp»

Sitatet kommer fra Ingvill Bovim, ernæringsfysiolog hos REMA 1000 og forfatter av bestselgerboken «Matprepp». Lær hvordan du kan spare penger, spise mer sunt og kaste mindre mat.

Ukemenyer med Karen Elene

Lurer du på hvordan du kan få hverdagsmiddagen til å gå opp med både budsjett, tid og kanskje ønsket om å spise mindre kjøtt? Ukemenyene til Karen fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at man unngår å kaste matvarer, samtidig som man spiser variert og godt! Hver ukemeny inkluderer fire oppskrifter og handleliste.

matsvinn

21 tips til å kaste mindre mat

Nærmere 60 prosent av matsvinnet skjer hjemme hos deg og meg. Her har vi samlet kundenes egne tips for å unngå at maten havner i søpla. Og du, det første tipset er faktisk å lage seg en ukemeny!

Bruk middagsrester i matpakka

Gårsdagens middag smaker fantastisk i dagens matpakke! Her får du noen enkle tips til å gjøre lunsjen mer spennende.

En telefon med Æ-appen på

Spar penger når du handler

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000.