Sommermat for hele familien | Salater, grillmat og drikke | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Årets beste sommermat
Sommermat for hele familien

Det er sluttsummen på sommerkosen som teller

Lite smaker bedre enn å nyte maten ute mens sola varmer. Om du er fysen på rykende grillmat, en frisk sommersalat, piknik eller deilig sjømat, finner du oppskriftene her.

Sjømat til sommerkosen

Sjømat til sommerkosen

Sommer og sjømat passer som hånd i hanske. Grillet fisk, scampi eller reker og krabbe er nydelig å nyte i sommersolen. La deg inspirere av våre mange gode sjømatsoppskrifter.

Sommerdrikke

Nyt varme sommerdager med noe kaldt, friskt og godt i glasset. Her finner du oppskrifter på sommerdrikke, som smoothie og iskaffe.

Smaksrike salater

Salater har aldri vært enklere! Her har vi samlet våre oppskrifter. Lyst på pastasalat, kyllingsalat, brokkolisalat eller waldorfsalat?

Stemningsbilde av bord fylt av årets grillretter.

Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips

Alt du trenger til årets grillmat - oppskrifter, tilbehør, desserter og tips. Lær hvordan du griller med perfekt resultat.

En fargerik couscoussalat med innhold av mange, paprika, couscous, vårløk og cashewnøtter. Perfekt som tilbehør til grillmat.

Det beste tilbehøret til grillmaten

Imponer med tilbehør til grillmaten! Vi har samlet forslag til hva du kan servere som tilbehør til kjøtt, pølser, hamburgere, fisk, kylling.

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

GRATIS MATMAGASIN

Fristende frokost og lunsj

Ferie betyr tid til sene frokoster og trege lunsjer. Hjemmebakt brød og et stort utvalg deilig pålegg, kan løfte måltidet til nye høyder. Hva med å lage en hjemmelaget skagenrøre til feriefrokosten?

Friske retter du kan lage med vannmelon

8 friske retter du kan lage med vannmelon

Mos den, grill den, frys den – eller ha den i salaten. La deg inspirere av morsomme, velsmakende oppskrifter med vannmelon.

ENKELT Å VELGE SUNT

Mer frukt og grønt i hverdagen

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. Her får du gode tips til hva du kan lage.

Lær deg å sylte og safte

Å sylte selv er ikke så vanskelig som mange tror. Ikke minst er norske bær på sitt beste om sommeren, og er en perfekt anledning til å fylle frysere med hjemmelaget syltetøy og saft til høsten. Her lærer du hvordan.