Sommermat | Salater, grillmat og drikke | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Årets beste sommermat

Sommermat for
hele familien

Lite smaker bedre enn å nyte maten ute mens sola varmer. Om du er fysen på rykende grillmat, en frisk sommersalat, piknik eller deilig sjømat, finner du oppskriftene her.

Sjømat til sommerkosen

Sjømat til sommerkosen

Sommer og sjømat passer som hånd i hanske. Grillet fisk, scampi eller reker og krabbe er nydelig å nyte i sommersolen. La deg inspirere av våre mange gode sjømatsoppskrifter.

GRATIS MATMAGASIN

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

Fristende frokost og lunsj

Ferie betyr tid til sene frokoster og trege lunsjer. Hjemmebakt brød og et stort utvalg deilig pålegg, kan løfte måltidet til nye høyder. Hva med å lage en hjemmelaget skagenrøre til feriefrokosten?

Friske retter du kan lage med vannmelon

8 friske retter du kan lage med vannmelon

Mos den, grill den, frys den – eller ha den i salaten. La deg inspirere av morsomme, velsmakende oppskrifter med vannmelon.

ENKELT Å VELGE SUNT

Mer frukt og grønt i hverdagen

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. Her får du gode tips til hva du kan lage.

Lær deg å sylte og safte

Å sylte selv er ikke så vanskelig som mange tror. Ikke minst er norske bær på sitt beste om sommeren, og er en perfekt anledning til å fylle frysere med hjemmelaget syltetøy og saft til høsten. Her lærer du hvordan.